• 11ats.

    Bendravimas su kudikiu

    Sveikos, ka jus darete (darote) su 1-2 men kudikiais kai sie nevalgo, nemiega? as tai pakalbinu, padainuoju, pasaka paskaitau, paglostau, panesioju, 'pamasazuoju". mums poryt 6 savaites. ka dar galima daryt, kad kudikeliui butu idomu, naudinga ir t.t.

    reda83Kūdikio raida ir vystymasisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    As irgi ir niuniuodavau, ir pamyluodavau, net nešiodavau po namus ir aiškindavau kur kas yra, sustodavom prie lango, pasakodavau, kas ten už to lango..

    Jorkaile

  2. 2

    šaunuolė mamytė,kai tiek užsiima su leliuku,manau tokio amžiaus pakankamai viska darai.tiesa pasakius kad daugiau net nesugalvoju ka galima veikti 1-2mėn.kūdikiu viska jau išvardinai

    xxxxx

  3. 2

    Kad daugiau nieko ir nepadarysi,juk pats vaikutis dar nelabai galvyte laiko,nesedi,tai manau jam ispudziu ir taip uztenka kai js taip su mazyliu uzsiimate.

    pavasarinuke

  4. 1

    bendravau dar pries gimstant

    Auksare

  5. 1

    As ta pati darydavau,ka ir tu darai,jis dar maziukas jam ir tu ispudziu jau daug,o su tokiu daugiau nieko ir nenuveiksi

    mamka

  6. 1

    As tai nieko nedarydavau pirma menesi istisai miegodavo tai pamaitindavau ir uzmigdavo kartais svelnios muzikytes duodavau paklausyti paciuciuodavau, ant savo pilvo as ji pasiguldydavau labai malonus jausmas yra dar kai iesko kruties toks maziukas,su tokiu kudikiuku daug nenuveiksi :))

    ikmeskute

  7. 1

    na siaip as diena daug laiko praleisdavau su kudykiu,ji snekindavau,stengdavausi duoti brskuti i rankytes ..dainuodavau lopsine ir sio bei to mes veikdome

    nade

  8. 1

    pas mus irgi panasaus amziaus vaikelis, tai as su juo lb daug bendrauju, kai guguoja, tai atkartoju jo gugavima, tada dar daugiau guguoja. Nesioju po namus, taip bandau supazindinti su aplinka, kurioje gyvena. Po biski pazindinu su suniuku, kuri laikome namie. pakabinu ant lovytes zaisliukus ir imu rankyte jo, tam, kad paliestu, pradetu pats imti i rankytes. valgydamas bandau jo rankytes deti ant buteliuko, kartais islaiko kelias sekundes :)

    Anonimas

  9. 1

    Manasis irgi isiklausydavo i mano niuniavima, tylu dainavima.Nurimdavo.
    Ypatingai nurimsta,kai paimu ant ranku, pasupuoju, palaikau prisispaudus.

    Linute39

  10. 1

    sveikintinai elgies,maniškė kai nerami buvo tai viską išbandėm ir supimasi ant didelio kamuolio,tarp kitko šitai ja nors trumpam nuramindavo

    okse0711