Atsakymai

  1. 2

    Ir dar mazylis per mazas...Tokio amziaus reiktu tik pradeti pratint prie skystu darzoviniu kosyciu.

    Jorkaile

  2. 2

    arba per daug vienu saukstu pakabini, vaikas jaucia pilna burna ir sukelia nemalonu jausma, mum irgi budavo taip,arba tiesiog jau yra pavalges

    Milana69

  3. 2

    siulyčiau palaukti pritariu kitom mamytėm,o vėliau vėl pamėginti

    xxxxx

  4. 2

    prisimenu mano mergytei irgi jokios tyreles su mesa neidavo ysiulyt. ir galiu is savo patirties pasakyti nieko nepadarysi, neykisi per prievarta. seip tyria valgydavo bet jei tik pajusdavo kad yra mesyte neimdavo. ir gyd sakem, nes bijojau kad kraujukas nenusilptu. paskui kai paugo tai darydavau kukuliukus is farso tai juos truputi valgydavo. ir tik dabar nesenai pradejo normaliai mesa valgyti, jei jau greit 3 metukai bus.

    vestina

  5. 2

    kadangi vaikiukas dar mazas,gal nepakankamai mesyte sutrinta buna?bet jei ziaukcioja ir nuo vientisos tyreles gal pabandykit mesyte pakeisti?paprastai kalakutiena,triusiena buna minkstesne ir labiau tinkama leliukams..bet jei nenori jokios mesytes,gal kuri laika neduokit tada,kad nebutu taip kad mazyle visai nenores valgyti galvodama kad visur mesyte duosi,gal po menesiuko jau mieliau valgys?;)

    sandritute

  6. 1

    palukek keliad einas ir vel bandyk

    Auksare

  7. 1

    sutikciau su mamytem kurios sako kad per tirsta kosyte,ir per didelis kiekis duodamas sausteliu.Maniskes didesnes bet ir kartais taip daro jei negali nuryti.

    lira1111

  8. 1

    as taip pat siulyciau truputi palaukt ir po kurio laiko vel bandyt duot. Visgi vaikuciui tai naujas skonis, lai pratinasi po truputi.

    esperanza

  9. 1

    matyt blogai sutrini arba per daug duodi su sauksteliu

    mamka

  10. 1

    na jei kudikiui nepatinka,tai per prievarta ir neduokite..

    nade