Atsakymai

  1. 4

    Tokis kaip ir taisykles kada pranesti tikrai nera. Viskas priklauso nuo pacios. As pvz palaukiau kol sueis "saugus terminas" ir tada informavau.
    Siaip manau kuo anksciau tuo geriau ir saziningiau, darbdavys kartu su tavo pagalba gales neskubant surasti tau pamaina, be to atlaidziau ziures jei reikes isbegt pas daktara ar kuria diena prasciau pasijausi ir atsiprasysi anksciau is darbo. Bet is esmes spresti turi pati.

    ievindra

  2. 3

    As pranesiau kai tik pati suzinojau,nes jei atnesi pazyma kad laukiesi tada darbdavys negali taves atleisti is darbo ir jei dirbi ilgas valandas tau priklauso tik 8 val.per diena,kai as savo darbdavei pasakiau man iskart pritaike sias lengvatas

    mamka

  3. 2

    is patirties galiu sakyt kad pranesti geriau ilgai nelaukiant.Tiesiog maziau streso tada buna,bendradarbiai kitaip ziuri,nes ir pas daktarus reiks iseiti ar siaip blogai jausies.Bet tokio istatymo tikrai nera kada reikia pranesti

    lira1111

  4. 2

    Tikrai nera buti pranesineti jog laukiesi,na nebent kaip garanta,apsisaugojima,kad taves neismestu is darbo,o su laiku manau vis viena pamatys,vis gi 4nestumo menesi pilvelis pasimato jau :)

    pavasarinuke

  5. 2

    kada nori tada ir pranesi. aisku butu geriau anksciau. va as tai gana velokai pranesiau, net nezinau kodel tempiau guma, vis atideliojau ir galiausiai pasakiau kazkur tik 5-6men. :) darbdavys sako galejai ir anksciau pasakyti :)

    romantike

  6. 1

    nera tokios taisykles,kada pranesti,as pranesiau ,kai buvo 9 savaiciu nestumas,kad mane atleistu nuo naktinio darbo ir palengvintu darbo salygas

    ruta26

  7. 1

    as tai pranesiau po pirmos echoskopijos, kai gydytojas pasake kad viskas gerai. tai buvo apie 12 nestumo savaite.

    wiktoriuke

  8. 1
  9. 0
  10. 0

    na aš manau kol nesimato, tol nereikia ir sakyti.. iš kitos pusės priklauso nuo darbdavio ir nuo atmosferos darbe... pvz mano darbe, patirtis kolegų rodo, kad nuo tada kai pasakai, visoms motyvacijoms, mokymams, viskam pasakei ate. Taigi jau vien dėl premijų temsiu gumą iki paskutiniųjų, kol nebus akivaizdu.

    Anonimas