Atsakymai

  1. 3

    Gal netinkamai pasakysiu, bet vienu šūviu - du zuikiai: ir vaikiuką užsiauginsi ir mokslus pagrauši. Sutaupysi laiko ...

    Jorkaile

  2. 2

    viskas imanoma svarbu pačiai turėti noro

    xxxxx

  3. 2

    na kai as pastojau,mokiausi profkej paskutiniame kurse,pastojau pacioj mokslu pradzioj,buvo ir istisine praktika (specialybe vireja-barmene),ir kvalifikaciniai egzaminai,birzelio 26d. iteike mokyklos baigimo diplomus,o liepos 2d. pagimdziau dukryte. aisku labai lengva nebuvo,kai reikejo aptarnaut zmones,o kojos skaudancios ir istinusios,bet tikrai nestumas man netrukde,netgi linksma buvo kai rasant koki kontrolini darba mazyle pradedavo spardytis:-)

    daina

  4. 2

    viską įmanoma, aišku sunkiau ruoštis egzaminams jei vaikutis gimsta prieš juos, bet tai įmanoma

    anenija

  5. 1

    imanoma,jei turi kas padeda

    ruta26

  6. 1

    Priklausomai nuo studiju.Pvz.dabar mastau ka reikes daryti,kaip suderinti,o studijuoju muzika,dainavima...Kai pastojau pajauciau,kad sunku valdyti balsa,o kartais jis skamba tiesiog nuostabiai.Tai vat gali buti labai sunku.

    Amorsita

  7. 1

    As pastojau antrame kurse ir viska puikiai suderinau,labai gerai issilaikiau visus egzaminus,o po pacio paskutinio kelios valandos ir pasigimdziau :)dabar rugseji toliau i mokslus

    kami

  8. 1

    tikrai imanoma.viskas imanoma ko sieki ir labai nori:)pati taip mokausi:)

    agniete

  9. 1

    nemanau, kad trugdo, bet as buciau negalejusi, nes norejosi daznai paguleti bei pailseti, o kas turi jegu, tai kodel gi ne, tai daug geriau, nei gimus vaikui pradeti mokslus.

    vinipukas

  10. 1

    jei tik noro turi,tai tikrai netrukdo

    okse0711