Atsakymai

  1. 2

    na manau ir ta ir ta gerai,tik kad manieza galima pasiimti vykstant kur nors,o lovytes ne

    nesvarbu

  2. 2

    mes kelionine lovyte pasiimam i svecius labai patogu,o medyne naudojam pastoviai namuose

    okse0711

  3. 1

    Saugesnis maniezas tik tuo, kad vaikas galvos neapdauzys i tureklus medinius ,kaip lovyteje.Manieza labai patogu i kelione pasiimti.Bet su lovyte negalima lyginti.pvz. as dabar sode laikau manieza, ir kudikis jame miega.bet per tokius karscius manieze oro yra maziau.tinkliukas, nors ir sonuose, bet ora blogai praleidzia.lovyte-medine miegui, tai geriausia vaikui,ir ciuzinis geras.

    liutukas

  4. 1

    kelionine -tai lengvai surenkama ir isardoma, ta prasme kitaip vadinamas maniezas,kad susilankscius uzimtu mazai vietos patogu gabenti.del saugumo sutinku,neiskris vaikas,
    o paprasta jau skirta naudojimui vienoje vietoje,
    bet man daug patogesne atdodo ta paprasta,nes kelioninei dugnas prie pat zemes,o nuo zemes visas saltis eina ,nors ir yra ciuzinys ir visa kita.

    Milana69

  5. 1

    Na paprasta, aisku saugesne ir patogesne vaikiukui, o kelionine lengviau persivezti ir jei kur nuvaziuojate, galite kartu veztis, kad vaikas turetu kur miegoti.

    Indruke

  6. 1

    na man ta tikroji lovyte irgi daug saugesne atrodo..o kelionine lovyte tas pasts,kas maniezas 2in 1

    nade

  7. 1

    Aš taip pat suprantu, kad apie maniežą kalbam. Tai kampai ne geleziniai, gražiai suapvalinti, užsigaut jame sunkiai nei lovytėj, nes konstrukcijos labai lengvos, tinklelis.... Nors, aišku, viskių yra. Lovytė lovytei, maniežas maniežui nelygu

    labirinta

  8. 1

    Kelioninė lovytė susilanksto ir ją galima vežtis, kur nori.Leliukas guli žemai, tad jei tenka jį kelnoti ir jei dar lelis nelengvas, tai nėra patogu. Maniškiui kelioninė labiau patinka nei stacionari, bet maniškiui jau beveik dešimt mėnesių. Mažesnį, manyčiau, ir čia ir čia galima pripratint. Saugesnė gal todėl, kad tarpų neturi, yra vientisa, o šiaip tai, \mano nuomonė, kelioninė daug šaltesnė už medinę vaikišką lovytę,papuoštą spalvota apsauga.

    labirinta

  9. 1

    Na man tai nera jokio skirtumo kuri lovyte ,cia kalbi apie manieza suprantu tai jos ir nera itin saugios nors neturiu jo, bet sako, kad visi kamai geleziniai ir gali skaudziai uzsigauti...Man labiau priimtinos medines lovytes ir sveikiau yra..

    ikmeskute