• 10ats.

    8men kudikis pradejo neramiai miegoti. ar gali buti, kad sapnuoja?

    jau 4 nakti esam be miego beveik :( uzmiega normaliai, viskas ok, bet nakti prabunda ir verkia isteriskai :( reikia imt ant ranku, supuot, nusiramina, bet po valandeles vel tas pats :( temp neturi, tustinasi normaliai, turim jau 4 dantis, nemanau, kad tie soniniai jau dygsta. del viso pikto patepu dantenas, bet tikrai nemanau, kad cia dantukai kalti. gal sakau sapnuoja? skaitinejau nete, tai raso, kad 8-9men vaiku sutrinka miegas, bet nei kodel, nei ka daryti, neradau :( gal kam taip buvo?

    ElevinaMiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    visko gali būti,o gal kaip prieš tai mamytė minėjo jam reikia taves kad jaustusi [saugesnis]...

    xxxxx

  2. 2

    Jo gali susapnuoti,stenkites nedukti pries miegeli,ramus knygutes paskitymas ar rami lopsine gal padetu.

    pavasarinuke

  3. 2
  4. 2

    Kad esu jau girdejus oanasiu dalyku. Gali buti augimo skausmai, dantuku dygimas... Daug priezasciu, o gal darosi socialesnis ir suvokia, kad be taves nesaugu, ir kai miega taves nemato ir susigraudina....

    Jorkaile

  5. 2

    zinoma gali sapnuoti. mano 6men sunus daznai nakti pravirksta, tai soske i burnyte ikisu arba palinguoju ir toliau miega. stengiuosi, kad maziui nebutu nei karsta, nei salta miegoti, nes ir verksmu jis tai gali isreiksti.

    romantike

  6. 2

    mano zuikeliui taip pat 8 mėn ir pastarosios naktys - tikras siaubas, kaip kad pati sakei - riksmas, klyksmas, ašarų pakalnės, net ant rankų ilgokai sūpuoti reikia kol nurimsta, o tik padedu į lovytę - ir vėl tas pats, jau pati norėjau tokį klausimą užduoti. Aš vis kaltinau orus, kad tvanku, bet pastorosios dienos ir naktys jau vėsesnės, o mažylio miegelis negerėja.

    bum

  7. 2

    na gali buti,kad ir sapnuoja vaikas..o gal neramus,del kitu priezasciu,,tiesiog stebekite vaika ir toliau matysite,kaip bus..

    nade

  8. 2

    Manau, tikrai jau gali sapnuoti. Esu girdejusi, kad mazi vaikai dazniausiai kosmarus sapnuoja, tai del to tikriausiai ir verkia.

    Indruke

  9. 1

    Kai uzeina neramus miegas,tai dazniausiai priezastys buna tokios,bent jau as pastebejau ant savo vaiko:kalasi dantukai,kazko naujo kai pramoksta(ropoti,vaikscioti isikibus),kazkokie ispudziai nauji

    ruta26

  10. 1