• 7ats.

    neramina keistas vaiko drebėjimas

    Sūnui 8 mėn. Pastaruoju metu jam užeina kažkoks drebėjimas, lyg nervų priepuolis koks būtų - sugniaužia kumštukus, įsitempia visas, žvilgsnis toks piktas, dreba rankos ir visas veidas. Tas trunka kelias sekundes ir dingsta taip pat staiga, vaikas vėl šypsosi, žvalus, linksmas. Iš pradžių nekreipiau dėmesio, maniau, kad kažką pamatė ir įsigeidė tiek, kad net sudrebėjo, bet kiek jį stebiu, tai tas drebėjimas su niekuo nesusijęs, visiškai netikėtai atsiranda. Artimiausiu metu kreipsimės į gydytoją, manau, kad ir neurologo konsultacija praverstų, o iki tol norėčiau išgirsti atsiliepimų, gal kas nors susidūrėte su panašia situacija. Viena mamytė neseniai klausė apie rankų drebėjimą, bet manau, kad mano vaiko situacija visiškai kitokia.

    bum1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    kiek laiko jau trunka tas drebejimas?

    eaa

  2. 1

    nenoriu gąsdinti ž kreipkites į neurologą - gali būti epilepsijos požymiai

    Anonimas

  3. 1

    ne, su tuštinimusi tai nesusiję, vis dar stebiu kuo jis būna tais momentais užsiėmęs, kuo susidomėjęs, bet jokių sąsajų neatrandu, dienos metu ant rankų būti nemėgsta. Vaizdas tai baisus, kai pradeda drebėt, judinu, tai nereaguoja, atrodo, kad visai nesiorentuoja šiame pasaulyje, šaukiu vardu,tai atsisuka staiga lyg iš kokio sapno pabustų.

    bum

  4. 1

    manoji taip daro kaip nori kad paiimciau ant ranku ar ko labai reikia

    raminta

  5. 1

    as tai siulau pazvelgti paprasciau :) maniskis taip daro, kai daro kakuti :) ar neprimena tau stenejimo tas reikalas? nes pagal tai, kaip aprasei, tai vienas prie vieno, kai buna uzkieteje viduriukai, tai taip atrodo lelius :)
    ir siaip buna taip - maniskis dar ir burzgia tuo metu - man atrodo, kad jis tyrineja savo potyrius, garsus, galimybes. bet zinoma, jeigu neramu, tai keliaukit pas gydytoja, tikiuosi viskas bus gerai :)

    Elevina

  6. 1

    maždaug savaitė

    bum

  7. 0

    Sveika,mano sunui 7menesiai su puse,siandien mane isgazdino jo drebejimas,kuri tu apibudinai,lygiai toks pat.Tavo komentaras rasytas pries tris metus,gal pameni kartojosi tavo vaikeliui tai,kreipeisi pas gydytoju?

    Anonimas