• 11ats.

    ar imanomas dalykas kad pastojau vartodama kontacepcija?

    sweikos, jau menesi laiko naudoju kontaceptini zieda, dariau viska kaip parasyta instrukcijoje. bet vat jau kelias sawaites jauciuosi keistai, nuo kainurio maisto pykina, ypac nuo kavos, silpnumas, mieguistumas. ar gali buti nors ir naudoju kontraceptikus kad pastojau?

    cheryyylNėštumasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3
  2. 2

    as pastojau naudodama prezervatyvus:)) ir tada labai daug skaiciau kaip ir ka tad pasirodo kad su prezervatyvais t.y. vien prezervatyvai is tikro apsaugo tik 66%, reikia kazka dar naudot ir visada gimsta berniukai ka as ir turiu.. na apie kontraceptines skiaciau, kad jeigu tikrai laiku susileidi tuos vaistus, isgeri tabletes, nenaudoji antibiotiku tai lyg ir visa 100% apsaugo bet vel viska turi daryt laiku ir teisingai, nes kieviena uzdelsta diena tai jau nekas.. be to tie pleistrai kaip raso kartais atsiklijuoja ir moterys nepastebi tad irgi nebeefektyvu..

    vejune

  3. 1
  4. 1

    galima pastoti jei kada pamirsai isgerti tablete ar nelaiku isgerei o gal padauginai alkogolio

    melinake

  5. 1

    100% neapsaugo tai kad gali buti pastojus

    viktorijaz

  6. 1

    Taip pasitaiko. jau kelis kartus apie tai esu girdejus..

    Jorkaile

  7. 1

    sakyciau kad neimanoma,bet kad siam pasauly viskas jau imanoma

    coliukexxxx

  8. 1

    imanoma, jug ir nera kontracepcijos, kuri garantuotu 100proc. apsauga. mano viena drauge vartojo tabletes, saziningai, laiku ir teisingai, bet pastojo ir susilauke sunaus.

    romantike

  9. 1

    manau galimybe kazkokia yra pastot

    nesvarbu

  10. 1

    Buna kad ir su kontraceptinemis pastoja, zinau viena moteri, kuri dabar turi 4 mergytes, o po pirmos naudojo kontraceptines, paskui spirale, bet jos toks organizamas kad nereaguoja i tai...

    Indruke