• 11ats.

    Nuo keliu men. jau galima su vaiku vartyti knygutes ir bandyti jam aiskinti ka jis mato? pvz.:cia suniukas jis daro au au au ar ten katyte ji daro miau?

    ingosiusLavinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Kuo anksciau tuo geriau,reikia vaikuciams skaityt pasakeles su intonacija,balsa pakeist tada jie labai susidomi

    SAULYTEEEE

  2. 2

    as jau nuo 5 men rodau kaip kaciukas daro kaip suniukas loja

    sandra

  3. 2

    Nuo tada, kai jau žiūri, ką rodau - maždaug nuo pusmečio. Skaitom eiliuotas, tai labai mėgsta - klauso kaip muzikos :) O piršteliu rodo kur au au ar miau tik dabar - maždaug metų ir 2 mėn.

    Giedre

  4. 1

    Su knygutem draugaujam seniai is pradziu turejo kudikelio knygute,poto perejom su storais virseliais knygutem(dar nebuvo pilnai metu)

    grirute

  5. 1

    Nuo 6 menesiu pradejau rodyti

    ruta26

  6. 1

    Pradėjau duoti žaisti storais viršeliais knygutę gal nuo 6 mėn. paskui dar turėjom kelias, su kuriom galima maudytis, cypsi paspaudus. Dabar turim jau dvi mėgiamas iš serijos Meškis Treškis. Tai atverčia jai idomius puslapius (nors jų iš viso yra tik 6), parodo, ką ji žino, ir toliau nebeįdomu:)

    elegancija

  7. 1

    nuo gimimo, nes vaikas net pilve girdi mamos balsa, kuris ramina, o knygutes labai naudinga skaityti

    vinipukas

  8. 1
  9. 1

    tiesiog pačios mamytės nusprendžia kada,aš nuo pusės metukų pradėjau rodyti,bet kad ir dviejų metukų sulaukes nelabai supranta ką kuris gyvūnas daro ir kaip...

    Liuka

  10. 1

    Nuo tada kai vaikas sutelkia demesi i tai, ka rodai ;) Kai susidomejes klauso.
    As nuo pirmu dienu snekinu, kalbu apie viska,.. ypac kai dedu pampersa :D jie juk su graziais piesineliais ir rodau ir sakau kas cia, kaip sneka :D ji labai klauso..

    ASgelele