Atsakymai

  1. 3

    Na manoji neturejo dar,bet tikrai yra vaistuku su sia liga kariauti,tik reikia isgeti visa doze ir po to vel pakartotinai gerti vaistuku,nors ju ir neatsirado,o siaip higienos laikytis reiketu,nors vaiku nenusaugosi,bet bent jau pries valgi ir miegeli reiktu nuplauti rankutes.

    pavasarinuke

  2. 2

    tam yra specialių vaistų, jeigu vienam iš šeimos narių yra spalinukiu, tai rekomenduojama visai šeimai pavartot vaistus, o kursas kartojamas po 10 dienų

    anenija

  3. 2

    Girdejau, kad vaistuku kursa reikia kartoti maziausiai du kartus.

    Jorkaile

  4. 2

    mano vaikas neturejo spalinuku,,o vaistineje nuo siu kirmeliuku yra vaistuku kiek zinau..ir jei pavartos vaistus ilgiau tai ir nebeatiras..siaip jie atirand nuo nesvarumu

    nade

  5. 1

    man pediatrė patarė jei atsirastų spalinių pirmą išbandyti česnaką ir dažnai apiplauti,keisti kasdieną patalynę,rankas plauti,dėti tik aptemptas kelnaites.vaistus patarė naudoti tik kai būtina,nes visi vaistai nuo spalinių yra toksiški.

    emiliukas

  6. 1

    Mes gerem PIRANTELIS Medana,taip vadinasi gelsvas tirstas skystis.Viena kart isgeri ir kita karta po 10 dienu ir viskas.Tik kiekis jau eina pagal vaikiuko amziu.pasiklausk savo gyd.ar vaistineje.

    geramama

  7. 1

    vaistu yra vaistineje,reikia tik paprasyti vaistininkes..arba geras budas cesnako vaikui visur itarkuoti :)

    coliukexxxx

  8. 1

    drauges vaikas turejo.tai ji vaistinej isigijo vaistu.

    viktorijaz

  9. 1

    Cia dazna mazyliu beda, retas vaikas,kuris 'neprisvalgo' nesvarumu. Kiek zinau,jie negydomi iseina. Bet gal geriau,pagerti vaistuku ir pagreitinti tai. Nes kiti vaikuciai buna del to neramus.

    Linute39

  10. 1

    Na mes tai turejom kirminuku tai daktare israse vaistu mes juos isgerem visa kursa, o po to kai pakartotinai padare tyrimus jau nebebuvo kirminu.

    ZivileN