• 15ats.

    ka daryti, kad nenusispardytu kaldrytes?

    mano lelius taipduodasi lovytej, kad nuolat be kaldrytes lieka, o kai noriu apkloti - prasibunda ir reikia supti, bet po kiek laiko vistiek susala ir piktukas prabunda :( vyras sako, kad anksciau vaikams risdavo kaldryte atseit prie lovos krastu - neisivaizduoju net kokiom priemonem tai daryti, gal bandet?

    ElevinaMiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    iseitis - kaldryte migmaisiukas. yra su rankovytem, kurias galima nusegti. o visas lelius sau laisvai jauciasi ir gali spardytis tam miegmaisiuke. pasidairyk parduotuvese ar internete, tikrai rasi. labai fainu yra "sterntaller" parduotuvej. bent jau kauno akrokoplyja tam yra.

    Meskeriotoja

  2. 4

    maniskis irgi nusispardo ir taip kiekviena nakti. mama taip pat minejo apie pririsima, bet nemeginau... tiesiog pries nakti gerai isvedinu kambari, kad butu gaivu, aprengiu ilgom rankovytem maikute tada nesusala ir ramiai miegu, nes sokineti kas minute ir apkloti ji jokios naudos...

    romantike

  3. 3

    as turiu miegmaisiukus kelis, tai labai padeda kai vesiau, nes jau irgi dukryte duodasi kad visai kaldryte nusispiria.

    titina

  4. 3

    leisk miegoti be kaldrytes, maniskis iki tiek spardo ja kol visiskai nejaucia jos aplink save, gali ratu suktis kol visiskai ja nuspirs tai pripratau jau ir nerengiu labai siltai, nes jei buna per siltai aprengtas labai blogai isvis miega. matyt per silta vaikui yra todel ir taip duodasi.

    Benikiux

  5. 3

    neišsispręs problema kai prisiūsit raištukus, aš pati jau tą esu išbandžius, vaikas tada blogiau miega, irzlesnis darosi naktimis, gal jis nusispardo todėl, kad jam yra šilta? Mano sūnus iki pat šiol, jam dabar 11 m., naktimis nusispardo, klausiau kodėl, tai jis pasakė "kai man per šilta tai ir nusikloju"

    anenija

  6. 2

    mana mergyte ir visalaika nusikluoja,nemiega uzsiklojus:)

    VIKIUUUUKAS

  7. 2

    As irgi naudoju miegmaisiuka, labai patogu tada sau ramiai miega.

    ZivileN

  8. 2

    as tiesiog aprengdavau vaikus silciau,o uzklodavau visai kazkuo plonu

    Anonimas

  9. 2

    prie kaldrytes krastuku prisiuk raistelius,pririsi prie lovytes virbu,kai uzmigs ir visa problema isspresta

    ruta26

  10. 1

    manau galima nusipirkti miegmaisi, tada vaikas gales dutis kiek nori ::) ir nesusals.

    Indruke