Atsakymai

  1. 3

    pritariu kitoms kad nesvarbu kur svarbu su kuo

    xxxxx

  2. 3

    aš pritariu romantikai, kad nesvarbu kur, svarbiausia, kad gera ir malonu būtų

    anenija

  3. 3

    kuomet mylimas ir geras partneris tai ir visos imanomos vietos yra geros, o siaip neesam su vyru ekstremalai, taciau karta seksas baigesi tikromis kanciomis, nutarem pasimyleti miskelyje ir uzpuolem ant skruzdelyno, patikekit po tokio atvejio daugiau i miska ir su pagaliu nenuvarysi.

    barskute

  4. 2

    na neskaitant katerio vidury kauno mariu,dar teko medyje

    liuks

  5. 2

    Man tai svarbu kur niekada nesimyleciau viesoje vietoje, o ypac jai dar ir aplinkiniu yra .Svajoju su vyru pasimyleti ant juros kranto kur bangos skalauja krantus ir kur nebutu jokiu aplinkiniu ,man asmeniskai nemalonu butu jai pro sali eitu aplinkiniai ar seip is tolo matytu juk visokiu zmoniu yra,bet kazin ar taip kada nutiks,cia jau turetu buti negyvenama sala ;D

    ikmeskute

  6. 2

    kazkada paselusioj jaunystej teko nakti vidury kauno santakos stadiono ... :D cia gal ekstemaliausias buvo sykis ... o siaip pasitaike ir automobilyje ir siaip gamtoj su vyru i zvejyba isvaziavus ant kokio ezero ar upes kranto. su mylimu zmogum, aistrai apemus vieta pasidaro nebe tokia jau ir svarbi.

    Meskeriotoja

  7. 2

    teko automobilyje, baseine, ant bilijardo stalo, beveik ant kamuoliuku... o kur noreciau net nezinau, nesu apie tai pagalvojusi, man patinka posakis nesvarbu kur svarbu gerai pabuti :)

    romantike

  8. 1

    su savo maziuku galeciau myletis betkur ir bet kada:) o mylejomes tai visur,teko ir miske ir pirty...ziaurei fainai:))

    irmosiukas

  9. 1

    Geriausiai man patikimoje vietoje, uzdaroje erdveje.. namie.. neiprastose vietose nenoreciau, manau malonumo man butu nulis, negaleciau atsipalaiduoti, buciau susikausciusi, nes bijociau, kad maza kas kur nenufilmuotu ar nenufotografuotu.. Juk dabar yra visokiu prietaisu su geriausiom optikom. Del vieno karto, sakykim malonumo, nerizikuociau, kad veliau mane stebetu puse pasaulio per koki youtube ir komentuotu..

    Imbiere

  10. 1

    Norėčiau pabandyti pasimylėti saunoje ar masažo kabinete, o šiaip teko anksčiau automobilyje.

    zeldintojas