Atsakymai

  1. 5

    viska dariau iki paskutines akimirkos:) nestumas ne liga:)) budavo ir tingiadieniu:)

    erika1984

  2. 3

    Jei tik yra noro ir sveikatos,galiu kalnus nuversti,o jei ne tai ir leidziu sau tinginiauti,vadinasi pats organizmas sako -pailsek!Aisku vengiu ranku kilojimo,sunkaus nieko netasau,viskas normos ribose.Mes tik nescios,o ne ligones ar invalides busimos ir esamos mamytes! :)))

    geramama

  3. 2

    is po niestumo niekas nepasikeite,viska darau,kaip dariusi:)

    VIKIUUUUKAS

  4. 2

    man jau 32 sav einu kai tankas darau viska organizmas pats parodo kada jam reik poilsio tada jau pagulineju pailsiu ir vel darbuojuos

    blizgute25

  5. 2

    as tai viska darau kaip pries gimdyma, tik langu neplaunu ir kur reikiqa cheminiu priemoniu naudoti darba perleidziu vyrui. o siiap tai tik tempas letesnis, pasitvarkau, pagulineju ir vel tvarkausi.:)

    wiktoriuke

  6. 2

    nestumo metu dariau viska, bet zinoma su saiku,sunkiai nekeldavau ir uzuolaidu nekabindavau, o siaip viska puikiai nudirbdavau.

    barskute

  7. 2

    as leidau sau patinginiauti, kai laukiausi. megavausi ramybe ir veikiau tik tai ka norejau veikti. pasidariau sau atostogas, nes zinojau, kad po leliuko gimimo busiu idarbinta kiaura para :) vyras ka nudirbdavo, tas ir gerai budavo. as kartais valgyt pagamindavau, ar siaip ka pasikuisdavau jei upo budavo. jei ne - tai ir neversdavau. dabar dziaugiuosi, kad kai galejau isnaudojau laisva laika sau :)

    Meskeriotoja

  8. 2

    As irgi viska darau pati, tik kad namu tvarkymas uzima daug daugiau laiko nei anksciau... Stengiuos tvarkytis su pertraukomis, nes greitai pavargstu... O mums jau 35savaite

    SweetCherry

  9. 2

    Darau visus namu darbus ,tik greiciau nugara pavargsta,prakaitas ispila,bet man taip norisi skubeti,ka nors veikti,net kartais pamirstu kad nescia esu,tikriausiai lelius labai guvus gims

    gerimanta

  10. 2

    viską darau pati - ką prieš nėštumą dariau, tą ir dabar - tik dabar tai labai miego noriu :) bet stengiuosi viską anksčiau nuveikti ir anksčiau atsigulti, kad ilgiau pamiegočiau. vienintelis darbas, kurį perėmė vyras - langų valymas :)

    Ineta_