Atsakymai

  1. 1

    Seip pas mus dazniausiai nuomuojama Viesnage.Kokybe pagal "Du bokalus"geresne,bet ir kaina brangesne-atrodo iki -50lt zmogui.Pagal piguma jai nori tai Azuoliukas-ten nuo 15lt iki 30lt zmogui atrodo.Dabar kai jis atsinaujines ,tai ir kokybe produktu geresne,ir kainos pagal siuos laikus nebrangios.Mes ten kartais su vaikais uzeinam papietaut(kadangi salia musu yra jis)Tai uz 7lt pilnus pietus (su sriuba, kompotu,ir kepsniu)pavalgom.Jai noretum tiksliai kainas suzinot tai paras man AZ galeciau uzeit pasiklaust kas tave domintu,jai tau tolokai jisai.Cia turejau omeni Azuoliuko kavine..

    Fausta

  2. 1

    man atrodo Ukmergė - ne Vilnius, ne Kaunas ar ne kitas koks didmiestis, kad skirtingoe kavinėse būtų didelis kainų skirtumas. Ir pasirinkimas tikriausiai ne toks didelis. Paėmei ir persiklausei keletą kavinių apie kainas ir viskas bus aišku. O pigiau būtų tik susiradus pažįstamų, kurie yra savininkai tos kavinės ar nuomojamos salės, kitaip reikia pačiai pabandyti nusiderėti.

    elegancija

  3. 1

    kas čia blogo kad žmogus padare klaida kartais pati nedarai ?jei neturi ką parašyti net nerašyk anonime :)

    raminta

  4. 0

    O dar gali pasidomet ir sveikatingumo centre''SiNergija"Ten atrodo kaina ir iki 50ltnuo 30lt.Bet i programa ieina ir baulingas ir jai nori gali kokiu atrakciju uzsisakyti.Ten yra geriausiai svest gimtadienius Ukmergej.(Fausta cia,nes pirmiau dar pamirsau pridurt)

    Anonimas