• 20ats.

    mano draugas mamyciukas

    nezinau gal ir klystu .bet man atrodo kad mano draugas per daug bendrauja su savo mama. kai isvaziuojam ji jam skambina vis, tai pradeda ikyreti o ir gyvenu su jo tevais. tas jo mamos gerumas perdetas nervuoja,kaip apsipykstam klausineja kad jum yra, ko tylit ir panasiai. o as ipratusi kad cia yra musu reikalas o ne kitu. kai ka skanaus valgome jis sako ai as nevalgysiu mamai paliksiu,nzn ar taip elgiasi ir jusu vyrai? nes man tai yra keista. ka jie toki artimi arba jis yra mamyciukas !patarkite :)

    coliukexxxxSantykiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Na maniskis kaip vienturtis,tai ir labai myli savo mama,bet viskam yra ribos.O siaip tai tik dziaugtis reikia,kad taip graziai su mama elgiasi,vadinasi ir tave taip pat myles ir gerbs.

    pavasarinuke

  2. 4

    Manau, cia tik dziaugtis reikia. kaip elgiasi su mama, taip elgsis ir su tavimi. Tavo isrinktojo mama saunuole, kad taip isaugino savo sunu.

    Jorkaile

  3. 3

    mes gyvename ir su vyro mama ir ji labai vadovauja ir kas baisiausia vyras jos kaluso o ne manes nezinau kaip ji peraikleti juk as jo zmona ir jau mama reiktu pamirsti o zmonos klausyti.

    mamyciuke

  4. 3

    na is tokio trumpo aprasymo ir tik keliu situaciju is jusu gyvenimo galim tik spelioti manau - ar jis jau tikrai toks beviltiskas mamyciukas, ar tiesiog jis gerbia ir myli savo mama, o tai rodytu, kad toks vyras mokes gerbti ir myleti ir savo gyvenimo moteri.
    mamyciuka pazinsi is to, kad "mama" jo kalboje girdesi kiekvienam sakiny, tave ir tavo elgesi lygins su mamos, tu niekad nebusi NR.1 jo gyvenime, nes ta vieta uzims mama! daugeliu klausimu tarsis is pradziu su mama, visad klaus jos nuomones. na zodziu - mama bus jo gyvenimo centras ir valdovas o tu ... tu tik kazkur salia ....
    o gal tavasis isrinktasis paprasciausiai visiskai normaliai, svelniai ir pagarbiai bendrauja su savo mama, jie artimi, nesusvetimeje (kas dabar jau mus ima stebinti, kaip bebutu baisu!) ir tai tave stebina, nes neesi maciusi tokio artimo rysio ? gal uz tai tau kyla visokiu minciu?
    zodziu - mes cia tik paspelioti galim, o viska issiaiskinti gali tik tu pati,- savo mintis ir jausmus issakiusi draugui. neizeidink ir nekaltink, tiesiog ramiai issiklausinek jo, kai busit vienu du - kas ir kaip? ir kodel butent taip jis bendrauja su mama. neskubek teisti ir klijuoti etikeciu vien tik del to, kad kazkas yra ne taip, kaip tau atrodytu yra teisinga :)
    sekmes!

    Meskeriotoja

  5. 3

    Ka cia ir bepatarsi. I mamyciuka panasu, bet gal ir klysti. Gal tai tiesiog labai siltas bendravimas su tevais, kokiu jau reta. Gal jeigu nebutu taves salia, tai ta skaniausia kasneli vyras paliktu tau. Gali tiesiog issakyti savo nuomone apie mamyciukus vyrui, neuzgaunant jo savimeiles. Jeigu apie tai tik tu viena galvosi ir nediskutuosi, tai dar daugiau priekabiu rasi. Juk nesunku vyrui issakyti, kas tau nepatinka.

    Agne

  6. 2

    Manau, geriausia iseitis jums butu atskirai gyventi, aisku, jei yra salygu. Kiekviena jauna seima turi atskirai kurti savo gyvenima, kad nusistovetu seimos tradicijos, atsirastu vertybes ir pan. Kitu zmoniu sisimasis tikrai nera gerai, nes taip jus niekada neismoksite patys spresti problemu.

    Indruke

  7. 2

    na mano vyro santykiai su savo mama,taip pat yr gana silti..manau,kad turetum pasistengti priprasti prie to,,juk gerai,kad budamas vyru,tavo vyras sitaip palaiko santykius su mama,o neina riedamasis,kaip suo,,o jei ji kisasi i jusu reikalus,,tai grazia forma ir reiketu pasakyti,kai tai tik musu reikalas mus pykciai ir t..t..ir manau problemu neliks

    nade

  8. 2

    Nieko tokio jei jis graziai elgiasi ir su tavimi,reiskia jus jam mylimiausios moterys,bet jei jo mama tuo naudojasi ir nuteikineja pries tave tai lb blogai.

    gerimanta

  9. 2

    Man paciai buvo lb keista kaip mano vyras lb gerai sutinka su mama net vadinau mamyciuku, bet paskui pakalbeja, supratau, kad as tokios silumos ir meiles negavau is savo mamos, todel man keista buvo, kaip taip gali gerai sutarti, nes as tik su savo mama daugiau pykstuos, nei meile ir siluma rodom.

    estela24

  10. 2

    turit apie tai sneketi,sakyti kad jums nepatinka toks bendravimas su mama,nors is kitos puses paziurejus AR JUS NENORETUMET KAD JUSU SUNUS SU JUMIS BUTU TOKS ARTIMAS AS NORECIAU.

    ingrida2009