• 11ats.

    1 men kudikelis per viena maitinima suvalgo apie 180 ml mamos pieno ir kartais dar neuzmiega,niurzga

    ar gali buti kad mamos pienas nesotus kad jo taip daug suvalgo. Savo pienuko vos vos uztenka kai pradejo valgyt tokiais kiekiais. Kaip manot gal reiketu mamos piena tarpais pakeis misinuku, gal sociau butu

    ginntaVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Aciu visoms uz atsakymus. Pas mano mazuli yra "prisektas liezuvelis" todel is kruties jis labai sunkiai valgo, o ir krutine labai didele, sunku zysti. Jau ligonineje patare man pienuka nutraukti ir duoti is buteliuko, todel ir zinau kiek jis suvalgo. Pienuka nutraukineju kas 2 val bet jo vis vien vos uztenka. Pati suprantu kad butu geriausia duoti is kruties bet ka jau padarysi kad taip isejo, po operacijos bandysiu duoti kruti, bet kol kas yra taip kaip yra.

    ginnta

  2. 3

    Bet ar gi taip gali buti,kad nesotus pienas,juk gamta tais sukure,kad kiekviena mama turi savo pienelio,savo kudykeliui,ir is kur tu zinai kiek jis suvalgo,nusitraukineji??? Tada patarimas duoti kudykiui tiesiai is kruties pienuko,nes nutraukiant visas penelis neisbega,o pats vaikas vis viena kruti geriau istrauks nei tu :)

    pavasarinuke

  3. 3

    oho kiek daug suvalgo,mano 2 men.suvalgo per viena maitinima po 150 ml

    ruta26

  4. 3

    p.s. nemanau, kad visada kudikis turi is karto pavalges ir uzmigti... gal jis taip reikalauja mamos demesio dar :) ar sauskelenes pakeist ir t.t.

    reda83

  5. 3

    Manau, geriausias maistas yra mamos pienas. Vaikas istraukia, tiek kiek jam reikia. Kai toks mazutis, jis isvis istisai gali ant papo kabeti :) Apie misinuka net kalbos nera.. As neduociau..

    Jorkaile

  6. 2
  7. 2

    na tai galiausiai yra tai,kad tavo pienas yra liesas ir kudikis neprivalgo,,siulyciau pasikonsultuoti su vaiko gydytoja del papildomo primaitinimo

    nade

  8. 2

    na manau duoti dar :)), nebent pienuko pas tave nera... bet gali buti, kad kudikiui padidejo pienuko poreikis, tai kelias dienas gali toksai buti, dazniau pasiulykt kruti, tada ir pienukas daugiau gaminsis.

    reda83

  9. 2

    tai tu nusitraukineji ir duodi walgyt?,gal jai pati maitintum mazylis walgytu kiek nori,nuo mamos pieno waikai nepersiwalgo

    Aksana

  10. 1

    turbūt tu nusitrauki ir duodi todėl taip ira bandyk dažniau duoti

    xxxxx