Atsakymai

  1. 5

    Gali buti,na jei ir dar nebuvo neistikimas,tai greiciausiai jaucia simpatija darbe kazkuriai,nes nei is to nei is sio vyrams neuzeina noro keistis ir grazintis manija.

    pavasarinuke

  2. 3

    kad jau gražiau pradėjo rengtis nebūtinai turi kvepėti neištikimybe ,nors ka gali žinoti

    xxxxx

  3. 3

    as manau kad priklauso nuo aplinkybiu. gal jis nori graziai atrodyti ir islaikyti savo gera isvaizdi. Reiketu atkreipti demesi koks darbas ir kaip jis rengiasi kada grysta, kaip elgiasi su savo moterimi.

    wiktoriuke

  4. 3

    Kvepia neistikimybe. Turi subtiliai tai issiaiskinti,kad be reikalo negadintum sau nervu.

    Linute39

  5. 3

    na manau,kad jo,.,nei jei visada nesielgdavau kazkai isskirtinai ir jei dbr pradejo kvepintis ir rengtis isskirtinai,tai zinok ,kad nieko gero lai nelaukia tavo drauge..as jai siulyciau ji pasekti

    nade

  6. 3

    Na tai dar ir priklauso koks darbas, jei tai aptarnavimo sritis - naturalu, kad vyras stengias gerai atrodyt. O gal kolegos l.graziai rengias ir jis nenori atsilikt? o gal tiesiog susirupino savo apranga, gal taip rengdamasis labiau pasitiki savimi :)
    Yra daugybe variantu, manau neistikimybe moteris turetu pajusti is vyro elgesio su ja, o ne is drabuziu ;)

    asareja

  7. 3

    Nemanau kad tai jau neistikimybe,gal to reikalauja darbdavys. Gi jis neis meslinais botais ir prasmirdes meslu i darba. Na bet jei jau veliau grys kokiom 2valandom is darbo ir taip savaite tada jau galima ir ytarinet .

    Ermita

  8. 3

    aisku galimas variantas,bet nebutinai tai jau "kvepia"neistikimybe, galbut kolegos darbe rengiasi labai graziai, solidziai ir jam nesinori buti "pilka pele",galbut finansai leidzia geriau rengtis,galbut to reikalauja darbo etiketas ir t.t. juk moterys taip pat rengiasi labai graziai turedamos vyrus, bet tai nereiskia kad turi meiluzi ir pan. Manau jei tai ir yra neistikimybes zenklas tai netrukus ju atsiras ir daugiau.

    barskute

  9. 2

    visko gali buti,bet is kitos puses,gal diel jos stengiasi atroditi tvarkingas visuomet

    VIKIUUUUKAS

  10. 2

    reikia pirmiausia issiaiskinti,negadinti nei jam nervu nei sau.

    ingrida2009