• 10ats.

    Kokius tiksliai daiktelius emet naujagimiui i gimdykla?

    Zinau, kad reik paimt pampersa, kepuryte ir kuom aprengt. O kuom?? :)
    Ar geriau imt slaistinukus ar tik kokia maikute, ar bliuskyte su kelnytem? kas geriau? Kaip jusu leliu aprenge gimdykloj? aciu :)

    asarejaPasiruošimas gimdymuiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Mano panele ir aprenge ligonines rubeliais,kol nepakakojo,tol vysciau,o paskui i pampius dejau kudyki,o is savu reikejo kepureles,pirstinyciu ir vilnoniu kojinyciu,daugiau naudaojau ligonines rubelius,o gryztant jau savo veziausi.

    pavasarinuke

  2. 3

    nežinau kaip kitose ligoninėse bet pas mus tai reikia įsidėti vilnones vaikučiui kojnytes, kad dirgintų kojytes, o drabužiukų tai pagal orą.Kadangi aš dar tik gimdysiu tai įsidėjau kepurytes dvi, vieną plonesnę kita storesnę, pirštinukes vaikučiui, šliauštukus dvejus, vienus mažesnius kitus didesnius, nes nezinau kokio dydžio gims vaikelis, smėlinukus taip pat dvejus, vokelį vaikui ir dekutį parsivežimui jau iš ligoninės, bet čia šitų daiktelių nesivešiu važiuodama į logonine gimdyti, čia parsivežimui, nes tas kelias dienas kai būsiu tegu rengia ligoninės drabužiukais, kam apkraut save krūva drabužiukų...ir pampersų reikia įsidėti, nes ligoninėj neduoda ir merliukus kelis dar įsimečiau...

    laimike

  3. 2

    drabuzeliu,pampersu,dregnu serveteliu ir dar lygtai kaska,jau nebepamenu:)

    VIKIUUUUKAS

  4. 2

    rengiau taip kaip atrodė patogiau tai baltinukai ir šliaužtukai kepurytės net nedėjau nes atrodė kad pasmauks vaikuti

    xxxxx

  5. 2

    pasinadok mamanijoje esama paieska..ten rasi daug lb atsakymu siuo klausimu

    nade

  6. 1

    Na aš ėmiau:vilnones kojinytes,trejis kostiumėlius(apatiniai marškinukai,palaidinukė ir šliaužtukai),kepuryčių keletą,sauskelnių,drėgnų servetėlių,Sudocreme tepaliuko nuo iššutimų,turėjau ir čiulptuką įsimetus(bet neleido jo naudot gydytojai).

    Vilmiene

  7. 1

    buvau visa kelionine tase prisikrovus :)))
    sau chalatas,slepetes, naktiniu, kelnaiciu,liemenuku maitinanciom,pakeitai po gimdymo,tepalas speneliam, kompresukai multi-mam krutinei jei skaudetu,higienos reikmenys
    vaikui ,pampiai,pudra, serveteles, kelis komplektukus rubeliu,pientrauki,ideklai pienui sugerti i liemenuka,

    Milana69

  8. 1

    maniske aprenge sterilais ligonines rubeliais. kadangi gime nakty, tai iki rytines vizitacijos ir prabuvo su ligonines rubeliais o paskiau tik aprenge mano rubeliais.

    titina

  9. 1

    Brangioji, gimdykloje nieko tau nereiks, kūdikį aprengia ligoninės drabužiais ir tik tada kai busi palatoje ir tau atneš kūdikį jei nori perengsi savo drabužėliais. Šiaip kūdikiams tinkamiausi drabužiukai - apatiniai marškinukai su pirštinytėm, ir kombenzoniukai medvilniniai, šliaužtinukai. Jei bus labai karšta tada gal tik marškinukais ir pamperių palikti ar smėlinukų yra nuo gimimo, bet per galvą kažką rengti naujagimiui sunkoka yra.

    Anonimas

  10. 1

    Perskaiciau visas su tuo susijusias temas, bet konkretaus atsakymo i mano klausima neradau :)

    asareja