• 8ats.

    Jeigu vyras isimylejo savo drauga...

    Kaip ji atjunkyti nuo to draugo????nes vien tik kalba apie ji elgiasi beveik kaip jis naudot tokius pat juokelius pradejo,zodziu visiskas asmenybes zlugimas,ultimatumai nepadeda,kas galetu padeti?

    gerimantaSu draugaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Pamegink kada pasikviesti ta drauga i svecius ir kai bendrai sedesite su juo ir vyru megink pagauti toki momenta kada vyras pasielgs kaip jis ir pasakyk jam kodel elgiesi taip kaip draugas,sugedynk vyra pries drauga ,kad jis vis kopijuoja ji ir t.t.

    Ermita

  2. 4

    Pritariu ermitai ir sandritutei,bandyk taip daryti,kaip jos patare,gal pavyks,arba bandyk kaip nors uzimti ji daugiau,isvykit kur pailseti,kokiu darbu sugalvok,su vaiku jei turit lai daugiau uzsiima,gal maziau laiko beliks su draugu susibegti.

    pavasarinuke

  3. 3

    perskaiciusi pavadinima,pamaniau kad tiesiogine prasme isimylejo..pabandyk jam pasakyti,kad tu ji myli toki koki sutikai,koks jis yra is tiesu,o ne kazkieno klonas..tik ant to draugo blogai nesnekek,nes jei vyras taip ji garbina naturaliai ims ji ginti,ir tik susipyksite dar labiau.arba ir tu kazka pamegdziok kuri laika,kad matytu tave ne tokia kaip visada,gal susimastys kad ir taves tai nedziugina..

    sandritute

  4. 3

    pabandyk pajuokauti su taip pat kaip draugas, bandyk kalbetis. kai jis elgsis taip pat kaip draugas pasakyk jam kad pats atkreiptu demesi. tik jokiu budu nemenkink jo draugo nes tai nusistatysi pries save. pasakyk tai kas tau jame patinka.gal pades.

    wiktoriuke

  5. 3

    Nu dar gerai,kad tik siaip draugai. :))) O as jau pagalvojau blogiausia, tada jau nezinau....:))))
    Zinoma, galima pakalbeti su juo, gal susimastys.

    Linute39

  6. 2

    na turi onemyje,kai vyras nuolat buna tik su savo geriausiu draugu ir nemato seimos ir t.t...tiesiog as vietoj taves pasiulyciau jam pasirinkti arba seima arba draugas

    nade

  7. 1

    perskaiciusi klausima spejau pagalvoti,kad tavo vgyras gejus :)))
    bet perskaicius ne tik antraste, tai galvoju,kad tavo vyras yra dar jaunas , ir ne seima jam dar galvoje...
    nes subrendusio vyro mastymas nuo "piemens" skiriasi kaip diena ir naktis,
    kopijuoja draugus, draugai tampa auksciau visko,o visa kita jau eina tik po draugu,taip yra tik labai jauniem zmonem, dar nesubrendusiem..
    cia mano tokia nuomone.
    o patarimas butu toks, kad na kazkaip kalbeti,kad gyvenime nera draugai svarbiausia,jie palieka po seimos, nes zmogus gyvena seimai, vaikam,tam ka pats palieka po saves... ultimatumai cia nieko neisspres, nes gali pasirinkti ir draugus,laisve,o seima jau laisves apribojimas yra,todel tik bandymas atvesti i prota arba to momento islaukimas gali padeti,kada vyrui mastymas savaime pasikeis.

    Milana69

  8. 0

    mano drauge irgi galvojo, kad tik draugyste tarp jos vyro ir bendradarbio.. bet po 7 metu jie isejo kartu gyvent.. tad tikrai gal cia ne vien draugyste, ypac kada tu rasai jis perima jo juokelius t.y. tiesiog jau chemija tarp ju..tad gal jie to nedaro, bet jaucia, kad noretu daugiau negu draugystes.. tad neatmesk ir tos galimybes..

    Anonimas