• 6ats.

    Silpnumas neštumo metu, kaip dirbti?

    gal kam taip buvo? mano pilvukui septinta savaitėlė, buvom pas gyd, padarė visus tyrimus, sakė kad viskas gerai - ir kraujas geras ir šiaip visi tyrimai geri, bet po pietų užeina toks silpnumas, kad norisi griūti į lovą ir nesikelti, ir galva svaigsta... gydytoja sako, kad reikia poilsio, bet buletenio neduoda, o darbe dirbti man jau sunku būna. kaip dirbti? ką daryti?

    Ineta_Nėštumas ir darbasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Man kazkas panasaus buvo, net nualpus lifte buvau. Svarbiausia is ryto butinai pavalgyt ar uzkrimst ko nors, kad nebutu tuscias skrandis. Vitaminu butina vartoti. Pacioje pradzioje labai svarbi folio rugstis. Gali buti, kad truksta kokiu nors medziagu, nepakanka tau ir tavo naujam gyventojui, tai tau pasireiskia silpnumu. Tyrimai nieko nerodo, nes normos ribos diapazonas labai platus... Kaip nors jau reikia atidirbti, o vakare - pailseti. Arba prasytis atostogu.. Kazkur nuo 2 menesio buna lengviau. O nuo kokio 4 men, tai prie visko ipranti ir vel pasijauti stipri..

    Jorkaile

  2. 2

    man miego norejosi kaip buvo mums 2 men.Bet su treciu men visi negerumai baigesi.Tiesiog valandyte reikedavo pamiegot,o po to galedavau ir kalnus verst. Gerai kad kaip tik tuo metu buvau atostogose.Sekmes!

    sandi

  3. 2

    na ir man taip buvo:)reikejo daug ka daryti ir negalejau sau leisti miegoti ,o noredavosi visa para miegot:)na tiesiog miegok tiek kiek eina ,visa laisva laika skirk poilsiui sau,veliau tas nuovargis dings tikrai .dabar tik pirma trimestra jis toks sunkus,bet pagalvok jog tai del tavo busimo leliuko ir jegu atsiras.sekmes:)

    agniete

  4. 1

    Geras klausimas - iš aš sau tokį užduodu, bet sėdžiu darbe ir tiek, nors atrodo užmigsiu vietoje. Ir atostogų neturiu prisikaupusi, nes neseniai pakeičiau darbą. Tikiuosi, jog praeis, nes jau 12 savaitė įpusėjo. Bet vis dar miegočiau 25 val. per parą :))

    MazyteFeja

  5. 1

    na pailsėti tai nelabai randu laiko - po darbo dar dukra namie - vis mamyte ir mamyte, kaip leliukas, nors jau 9 metų. kai sužinojo, kad turėsim leliuką tai labai prie manęs būna - tiesiog "ant galvos lipa"

    Ineta_

  6. 1

    man ir taip buvo. nuo 6 mazdaug savaiteles prasidejo ir tesesi iki 12 kazkur. tai po darbo tik gryzus griudavau y lova nes kitaip neistempiau. biuletenio manau ir neduos del tokio dalyko, nes cia ko gero tavo organizmo reakcija y nauja pilvuko gyventoja. mane dar ir pykino 24 h per para taip pat tuo metu, bet praejo ir viskas paskiau gerai jau buvo. turetu pagereti po pirmo trimestro. sekmes =)

    titina