Atsakymai

  1. 5

    Kaip tik vaikas pradeda sedet, naudos gal ir nedaug bet vaikus laikui einant supranta kad ten reikia daryt reikaliukus o ne i kelnytes

    rimeli

  2. 5

    Mano mazajai 11men ir jau 4sav kaip kaip pilnumoi naudojames naktypuodziu.Pampersu namuose visai nenaudojam,o kartais ir i lauka kokiom 2val isejus,ju nebesidedam.Aisku buna kad kartais ir nepataikai laiku pasodint,tad nusislapinam i kelnias.Bet nepiktybiskai galiu pasigyrt-per tas 4sav tik 3kartus kad ir rimciau nusitustinom i kelnias.Ir gal tik sutapimas toks,o gal ir pati pradeda kazkiek orentuotis,bet kai pradeda krapstit kartais klinuka pradeda burbuliuot-sis,sis.Pasodini an puodo ir padaro.Taigi stengiuosi vis pasodinti,kas 2val(nes tiek dazniausiai isbuna sausa)taigi budavo dienu kad visus tustinimusis tik an puodo padarydavom.Nakti ir kartais ismiega sausa(aisku cia tai jau nevisos tokios)Taigi per ta laika,ir pampai susitaupe-tik kokius 5 sunaudojom.Nes tikrai per ta kaitra geriau but be ju ir an puoduko sodint.O ir pasutimo isvengi.

    Fausta

  3. 5

    savoo mergyte sodinau nuo metuku,ir tai manau pats geriausias laikas:)

    VIKIUUUUKAS

  4. 5

    as tai pradejau sodinti nuo sesiu men. bet jam iskarto patiko ir db kaki daro tik ant puoduko, na jei kartais nespeju tai padaro ir i pampersa...

    liuks

  5. 4

    saunuoles visos mamytes kurios anksti ismoko vaikucius,maniskis asmeniskai niekaip nonorejo to puodo nei metuku nei pusantru.tiesiog pati maciau kad nepasirenges.atprato jau virs 2 metuku,kai jau pats suprato kas ir kaip,galiu pasakyti kad jau po 2 dienu mokymu pradejo sestis pats,o po savaites jau ejo tik ant puoduko ir nedarydavo nei nakti nei lauke.galima sakyt be vargo per savaite atprato.ir dabar esu tos nuomones kad vaikutis turi buti tam subrendes,o subresta visi savu laiku,mamytes geriausiai ta pastebi,o lakstyti puse metu su puoduku is paskos tiesiog nemaciau prasmes:)

    sandritute

  6. 4

    manau kuo anksciau,tuo geriau,aisku,kad tik vaikui patiktu.Mes savaja sodinom nuo 10 men.Su malonumu sedasi ir daro "reikala", o kai padaro tai dar visada atsistoja ir pasiziuri ar tikrai padare ir tada sipsosi patenkinta,o va drauges mergaite tokio pat amziaus,tai net ir dabar nesiseda(1m 2 sav),nors tu ka.Matyt dar ne laikas.

    zuzulia

  7. 3

    pradėjau nuo 1m ir kas iš to? vaikas nesėda ir viskas, jis nenori. Per jėgą juk nekovosiu. Lauksiu kol pats supras, kad ant grindų daryti negalima.

    vinipukas

  8. 3

    Mano suneliui 2.2m tai tik dabar pradejo nesenei normaliai sedeti ant puoduko, nes ansciau pykdavo kai pasodindavau. Seip jokiai budais negalima jo prievarta sodinti, ateis laikas ir ismoks.

    ZivileN

  9. 3

    kuo anksciau pradesi tuo anksciau ismoks. vaikams buna tokie tarpai kai noriai sedasi paskui isvis pasodint neina. manoji 1ir 6men pati jau prasesi ant puoduko. o pradejau mokinti kazkur nuo metuku

    vestina

  10. 2