• 18ats.

    Slenka plaukai. Ka daryti, labai plaukai slenka ir tokie ploni liko, kokios kaukes jums labiausiai padejo?

    isbandziau visokius sampunus, pradejau kauke naudot ir nieko. gal kas bandet su kiausiniu, girdejau kad veiksminga priemone ir alaus kauke det ir gerai. bet nebandziau pati. noreciau is jusu isgirst, gal kuri yra ir bandzius kokias kaukes. aciu jums

    razmaVeido ir kūno priežiūros priemonėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    o man nuo slinkumo padėjo alyvuogių kaukė (avon firmos),ją naudojų po kiekvieno plovimo iki šiol ir dar 3 men gėriau alavijo sultys,lux. spalį vėl gersiu alavijo sultis prieš žiemą

    okse0711

  2. 3

    Čemeryčių vanduo vadinasi, ne čemenyčių :) Jis tikrai veiksmingas. Bet tik tam kartui. Man padėjo tik svogūnų kaukė. : Išspaudi svogūnų sulčių valgomą šaukštą, sumašai su arbatiniu šaukšteliu ricinos aliejaus ir kiaušinio tryniu. Tą košelę ant sausų plaukų. Apvynioji rankšluosčiu, nes kai galvai šilta, tai geriau suveikia. Ir paskui plauni su šampūnu ir blzamu, na kaip įprasta. Poveikis matosi po pirmo karto. Tik yra minusas, JEI PLAUKAI SUŠLAMPA - PRADEDA SMIRDĖTI SVOGŪNAIS.

    Jorkaile

  3. 2

    i kauke ilasink rozmarinu et. aliejaus, jis nuo slinkimo. cemerycios, varnalesu aliejus. Vitaminai

    simonytee99

  4. 2

    Yra tikios ampoles su placenta. Viena kainuoja apie 12-13 lt. Jei trumpi plaukai, pakaks keliems kartams. Ju anksciau budavo pirkti Euro vaistinesi, bet db nezinau. Jei gyveni Vilniuje, nuvaziuok i Vilkpede, ten tikrai ju rasi. Ampoles suskirstytos pagal numerius. Stipriausios 1 numeris. Naudoti kelis kartus i savaite. Patikek padeda. Ju anksciau pardavime nebuvo, reikejo ieskoti salonu kuriose jos yra, ir pati negalejai ju isitrinti, turejo tai daryti specialistai.
    Dabar pati tai gali pasidaryti ar drauges paprasyti.
    Pirk gerus sampunus nuo slinkimo, nes tie is marketu niekam verti. Gerk vitaminus. Ir issitirk savo plauko svoguneli. Galbut yra sveikatos problemos.
    P.s. ampoles su placenta naudoju daug metu.

    VIKIUUUUKAS

  5. 2

    girdejau, kad labai padeda čemenyčių vanduo :)
    siaip jis skirtas nuo uteliu, bet sako, kad stabdo plauku slinkima ir skatina augima. Tik kiek zinau nesciom negalima ir jei maitini krutimi.
    Siaip pries plaunant galva reiktu itrint saknis ir palaikyt 1-2 val. . Jo galima nusipirk vaistinej, kaina apie 5 lt :)
    Pati nebandziau, tik skaiciau, kad padeda :)

    asareja

  6. 2

    yra vaistinese yvairiu sampunu pirkti ir jie po keliu plovimu padeda,ismegink.

    VIKIUUUUKAS

  7. 1

    man labai padėjo kefyro kaukė.dariau dar tik du kartus,bet plaukai jau nebeslenka,plaukai minkšti,švelnūs.
    visus plaukus išsitepiau kefyru,maišelis ant galvos ir kokias 2val.pabūti.ploviau su šampūnu,nors patariama vietoje šampūno naudoti kiaušinio trynį,skalavau su dilgėlių nuoviru.
    prieš kelias dienas buvau kirpykloje,kirpėja patarė nakčiai plaukų galiukus ištepti alyvuogių aliejumi,ir apraizgyti juos plaukų gumyte,ryte išsiplauti galvą,sakė labai atsigauna plaukai.

    emiliukas

  8. 1

    NA PAS MANE TOKIA PAT PROBLEMA ZINOK I PASKUTINIU METU DARAUSI TOKIAS KAUKES DEDU RITCINOS ALIEJU ALYVUOGIU ALIEJU KIAUSINOI TRYNI I LASELIS ATCTO PALAIKYTI 1 VALANDA SUSUKTUS RANKSLUOSTUKU IR ISIPLAUTI IR GALIMA PERSKALUTI DA SU OBUOLIU ATCTU AISKU NE VIENU SU VANDENUKU LABAI TADA ZVILGA PLAUKAI,NA ISTIESU TAI BENT JAU MAN ATSIGAVO PLAUKAI,O DEL STORINIMO PLAUKU TAI AS CIA AIP NE LIETUVOJE GYVENU PAS MUS YRA TOKSAI NEUTROGENOS SAMPUNAS T-GEL VADINASI TAI AS JI NAUDOJU TAI PAS MANE I LABAI AUKTI IS SAKNU PRADEJO TAI DABA KOL UZAUKS TAIP JUOKINGAI ZINOKIT ATRODO NA BENT NENUPLIKSIU

    VANESA8381

  9. 1

    As skalavau su dilgelem, geriau vitaminus fitoval nuo slenkimo, losjonas ir sampunas- nusipirkau toki rinkini ir naudojau viska is karto.Gal nuo to pagerejo.Dabar, kai bunu sode, tai uzpilu dilgeles,metas ir medetku ziedus .Siuo nuoviru skalauju plaukus.Labai maloni procedura.Ir plaukams gerai.Gamtos jega:)

    liutukas

  10. 1

    na man kai pradeda slinkti plaukai, as pirmiausia einu i kirpykla ir smarkiai juos pakerpu, plaunu su apyniu nuoviru ir naudoju purskiama balzama plaukams.

    wiktoriuke