• 10ats.

    Nuo keliu menesiu jusu mazyliai iejo i dienos ritma?

    mano suneliui 2,5 menesio, bet niekaip neinam idienos ritma. kasdien vis kitu laiku valgo, eina miegelio, o ir diena mazai bemiega po 3 valandas, tik nakti nera problemu, uzmiega apie puse 10 ir iki paryciu uzmiega

    ruta26MiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    mano mergytei 5 menesiukai ir iki siol neturim jokio dienos ritmo. Kokiu 3 menesiuku kai buvo, mazdaug buvo nusistovejes, bet dabar vel man tenka taikytis prie jos. Diena mano mergyte miega labai mazai, svarbiausia nakti leidzia man pailseti :) taip kad nelabai imu i galva, kad neturim nusistovejusios dienotvarkes :) tik pas gydytoja sunkiau uzsirasyti, nes neaisku ta valanda mazute miegos ar ne :))))

    esperanza

  2. 2

    Na, pakartosiu dažnai nuskambančią frazę - visi vaikai skirtingi. Mano sūnui 8 mėn, bet pastovumo nėra, pora dienų jau daugmaž vienodai elgiasi, jau apsidžiaugiu, kad bus lengviau, o jis ima ir pasikeičia. Kai kas gali sakyti, kad reikia pačiai mamytei disciplinos - kasdien tuo pačiu laiku maitinti ir migdyti. Gal ir taip. Bet kaip gi per prievartą valgydinsi, jei jis purtosi ir nieko neima burnon, arba jeigu nesimigdo, tai kaip užmigdysi? Šiaip jau pagal aprašymą, tai tavo vaikutis - super geras, patikėk manim, svarbu, kad naktį leidžia tau pailsėti, o dienos kaip nors pamažu susitvarkys.

    bum

  3. 1

    Nuo antro menesio. Kai kasdien tas ptas tuo paciu laiku, tai mazylis greit ipranta.

    Jorkaile

  4. 1

    mano nuo pat gimimo jokiu issimusimu is veziu nebuvo, naktis -miega (kelesi 2k iki 6 men) diena irgi buvo ramutis. todel po kol kas nezinau kas yra bemieges naktys :) moms jau 2 metai.

    Milana69

  5. 1

    musu vaikinui 3 men. su trupuciu, tai i sioki toki ritma pradejom ieiti antro menesio pabaigoj. naktimis irgi miega gerai, dabar jau is vis ismiega po 6val. kuo as labai dziaugiuosi. dienomis numiega tris miegelius, kartais tik po valandele ne pilna, kartais ir po tris val isparpia. kaip lip2kas ir sake - diena dienai nelygi. bet mazdaug orientuotis galima jau - kada jau vaikas valgys, kada miegelio nores. viskas savaime susideliojo, nieko specialiai nedariau ir jokiu disciplinu neivedinejau. vaikelis pats su laiku savo dienos ritma susidelioja.

    Meskeriotoja

  6. 1

    Abu vaikuciai nuo pat pirmos dieneles ;)

    Jurgusia

  7. 1

    mano dukrytei greit bus 7 men. bet ir tai nevisuomet viskas vyksta valanda i valanda :) na daug mas ritmas yra, nesakau, bet ir nera taip kad, va jau 13h dabar valgom, orientuojames mazdaug ;) juk ir diena dienai nelygi (patirti vaikelio ispudziai, dantuku dygimas, oro temperatura ir dar daug visko...
    tai gi viskas daug mas panasiai, bet ne kaip armijoj ;)

    lip2kas

  8. 1

    kiekvienas vaiakas individualiai

    anenija

  9. 1
  10. 1

    Mano berniukui 3 metukai o mergaitei 1.9men ir tai dar buna nepastovumu . Buna kad tenka nakti keltis prie ju. Ir valgo viena diena abu tuo paciu metu o kita diena jau atskirai. Ir kai buvo mazesni ta ziurek miegos po tris valandas ir viena karta dienoj o kitom dienom tai po valanda ir tris kartus i diena.
    Taip kad sutinku su bum visi vaikai skirtingi.

    Ermita