Atsakymai

  1. 4

    maniskis miega 2 kartus. as tvarkausi, kai lelius atsibudes, kartu ji nesiojuosi kedutej, kai miega pietuku miego as irgi nusnaudziu.

    Elevina

  2. 2

    As tai nespeju, kol jie miega. Todel tvarkausi, kai vyras paziuri vaikus.

    Jorkaile

  3. 1

    Jei valgyt nedarydavau ir niekur neidavau,tai suspedavau.

    grirute

  4. 1

    Nespėdavau, nes reikia tyliai tvarkytis

    Auksare

  5. 1

    tvarkausi,kai nemiega.kai uzmiega ir pati ilsiuosi

    ruta26

  6. 1

    nespedavau, bet ir nesistengdavau speti. as ka, tarnaite, kuri turi blizginti namus? juk ir as pavargstu ir man reikia pailseti....jei as busiu pavargusi, busiu pikta, persiduos vaikui ir vaikas taps piktu ir taip susidarys uzdaras ratas del kazkokios dulkes, kuri nei man, nei mano vyrui netrugdo...

    gintarep

  7. 1

    as speju. jei nemiega tai muzika uzleidziu, uzkabinu kabancius zaisliukus ir toliau tvarkau stalcius.

    monax

  8. 1

    mano piplys diena miega 3 kartus, kartais tie "miegojimai" trunka 20min :D bet kai ilgai ismiega apie 2-3val., tai susitvarkyti speju ir namus, ir save ir dar kartais numigti speju.

    romantike

  9. 1

    susitvarkau savo kambary,tada guldau mazyli kuriam jau 1metai ir 10 men, miega pietu 3 val,o as tvarkaus likusius kambarius,siurbliuoju,pasileidziu muzika, pratinau prie triuksmo todel dabar vargo neturiu,,

    zanetukas

  10. 1

    nors miega po 4val kasdien, susitvarkyti nevisada spėju, nes tam reikia ir noro turėti. Kiti patarinėja , kad ir miegot eičiau, kada vaikas miega, bet man tuomet nesimiega, kiti knygas siūlo skaityti ir visus darbus tuomet atlikti, bet tam reikia noro ir įkvėpimo, o jis ateina ne visada tuo metu, kada vaikas miega.

    vinipukas