Atsakymai

  1. 4

    as tikrai UZ.baigiau gimnazija kur buvo privalomos uniformos ir labai grazu kai visi tvarkingai apsirenge,vaikinukai graziais kostiumais,jokiu issidirbinejimu,pamenu buvo kazkokia svente ir leido diena ateit kaip norim,tai siaubas,kas su treningais,kas su miniakais,jokio tvarkingos mokyklos ivaizdzio neliko..

    sandritute

  2. 4

    As uz uniformas. Jos palaikytu tvarka ir vienybe tarp paciu mokiniu. Su paprastais drabuziais lai po mokyklos, o mokykloje su uniforma. man net grazu labai.

    Jorkaile

  3. 3

    as uz.mes dabar gyvename anglijoje ir mano berniukas eina cia i mokykla,cia kiekviena mokykla turi savo uniformas.tai tik visose mokyklose berniukas klasikines su kantuku kelnytes,vasara sortukai klasikiniai,balta ar zidra maikute su kalnieriuku ir mekstukas kiekviena mokykla turi skirtingus ir su mokyklos amblemomis,pas mus melynas:)mergaites pilkais sijonais,sarafanais ar kelnemis ir maikutes su megstuku.as tikrai patenkinta visi tvarkingi vienodi ir nereik sukt sau galvos ka renkt kiekviena diena,ir nesunesioja taip grei kitu rubeliu.man tai liuks as uz uniformas.

    aistepov

  4. 3

    juk ir mes buvome ir pirmokės ir penktokės,bent aš turėjau vieną uniformą,kiek pamenu nevaikščiojau nei purvina,nei susiglamžiusi ar dar kokia.grįžti namo persirengi,pakabini ant pakabos,penktadieni išplaunama.

    emiliukas

  5. 3

    as uz, taip visi tampa lygus. be to man labai graziai ir tvarkingai atrodo.

    eaa

  6. 2

    Mano vaikai lanko mokyklą, kurioje uniformos yra privalomos. Man tas varijantas labai tinka, kadangi atpuola kasdienis rūpestis kuo gi aprengti vaiką. Uniformos gal ir nepigiai kainuoja, bet gera siuvėja ją taip pasiuva, kad bent keliems metams užtenka. Todėl uniformas dėvėti išeina daug pigiau, nei trinti eilinius drabužėlius.

    trejetukas

  7. 2

    as manau irgi buciau uz uniformas. nes db vaikai mokykose rengiami kas graziau kas mandriau,ir tai kas apsirengia paprasciau tuoj yra nuvertinamas pravardziuojamas...
    pilnai suprantu tevelius,kad vaika nori rengt graziau,kad butu pats paciausias, nors mano dar nemokyklinukas,bet visad rengiames kuo graziau,ieskom originalesniu rubeliu,

    Milana69

  8. 2

    tik už, nes mažiau būtų skirstomi vaikai į turtingus ir vargšus.

    vinipukas

  9. 2
  10. 2

    as irgi uz! Dukra eina i mokykla su uniforma,tai kasdiena nereik sukti galvos,tik pedkelnes ir golfa pasikeicia.Turi svarkeli,sarafana,o ziema leidzia eiti su dzinsais.

    lira1111