• 9ats.

    Kaip kovoti su gydytoju "neatidumu", kai apsirinka nustatydami vizito data?

    Mano problema tame, kad jau antra kartą del to, kad gydytojai apsirinka nustatydami vizito data, tenka laukti dar menesi, esu 7 menesi nescia, buvo paskirta ekoskopija siandienai, bet.. tik dabar pastebejo, kad siandien sestadienis ir gyd nedirba, tad man paskyre VEL ekoskopija tik po menesio, nes nebera laisvu vietu, pirma karta apsiriko irgi, reikejo laukt vel menesi, o gal taip tycia yra daroma, suteikiant pirmenybe tos salies pilieciams, gyvenu uzsienyje jau ne pirmus metus, ima siutas, nes per visus 7 menesius buvo daryta eko tik du kartus. Mamos, ar jums buvo tokiu problemu?:( ar gynete savo teises, jei taip, KAIP??

    gerimantaApsilankymai pas gydytojąĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Gyvenu anglijoje,man 6men,man ir tik sviete 12sav ir 24sav.Ir daugiau kiek zinau nebesvies.Nebent man bus kas blogai ar kokie itarimai.Man atejoo laiskas is pacios ligonines del apsilankymo.Man paciai dar ne karto nepasitaike nusivilti cia daktaru prieziura

    sandi

  2. 1

    visi klysta,gydytojai ir zmones,eiciau privaciai tuomet

    ruta26

  3. 1

    Nezinau kaip kovoti, nes tie patys daktarai yra zmones

    Dziungarija

  4. 1

    Tavo vietoje nueiciau echoskopija pasidaryciau privaciai tik bus mokama.O jai nori pakovoti su ja kai nueisi pas gine ir kai paslirs echoskopijos data pati paskaiciuok kad tas bus ir ja pataisyk ir gali jai duoti pastabele kad jau ne pirma karta klystate.

    ikmeskute

  5. 1

    as tavo vietoje pasirinksciau privacia klinikas ,aisku jei turi lesu :)

    coliukexxxx

  6. 1

    na man irgi echoskopa ligonineje dare 2 kartus,ir dar karta as ejau privaciai,nes pati turejau klausimu,ir norejau kad patvirtintu vaikelio lyti.gal ir tu pabandyk privaciai nueiti,arba pasakyk gydytojai savo,kad yra tokie nesusipratimai..

    sandritute

  7. 1

    negalima daznai daryti echoskopijos, pakanka visiskai 2 kartų, nes spinduliavimas tikrai nepades vaisiui.

    vinipukas

  8. 1

    tai du ekoskopai yra pakankamai, jei neturite jokiu nusiskundimu... nenorekite, kad jums darytu ji kiekviena menesi, jei vaikutis auga normaliai, tai yra visai nereikalinga. As gyvenu lt, bet man irgi ekoskopa dare tik du kartus, nematau tame kazkokios problemos.
    O del teisiu gynimo, nueiciau pas ginekologe ir paprasyciau, kad dabar ji pati paskambintu ir susitartu, kad priimtu ekoskopui be eiles, nes ne del taves, o del ju kaltes negalejai nueiti siuntimo israsyta diena. Juo labiau kaip sakai cia ne pirmas kartas.

    esperanza

  9. 1

    as vilniu ir irgi dare tik 2 kartus ,jej slapimas geras,jauciatesgerai, jie mato nepergivenk ,reiske viskas gerai :)

    dominika