Atsakymai

  1. 6

    MANAU, KAD KAIKURIE REIKALINGI SKIEPUKAI

    SAULYTEEEE

  2. 5

    Kad ir labai gaila mazyles bet skiepijam, manau reikia

    sandra

  3. 3

    Aš žadu papildomai dar ir nuo vėjaraupių paskiepyti abu. Aš jau žinau, ką reiškia slaugyti sunkiai sergantį vaiką, o jei dar du... Ir kai negali niekuo jam padėti. Geriau jau skiepyti. Beje, roto viruso skiepas tikrai labai trumpalaikis, todėl ir neskiepijau. Kaip ir netikiu skiepų nuo gripo nauda- nesiskiepiju , bet ir nesergame., o kiti ir skiepijasi ir serga...

    Giedre

  4. 3

    mes nedarem jokiu papildomu skiepu. ir visai ne del to, kad jie kainuoja. girdejom apie atvejus, kad skiepyti nuo rotaviruso vaikuciai susirgdavo, bei taip pat prisiskaitem visokiausiu dalyku apie tu skiepu zala.

    dianela

  5. 3

    as irgi abejojau ar skiepyti kai gime sunelis. Nes galvojau kad kam vos gimusiam kudikeliui kisti svetimkunius kazkokius, irgi buvau siek tiek pasiskaicius kaip skiepai gali pakenkti vaikuciams. bet vyras mano dvejonems nepritare ir nutarem skiepyti visais butinais skiepais, nes pagalvojau o jeigu, jeigu paskui busiu kalta del to kad sudvejojau.... Taciau jokias papildomais neskiepysiu tikrai.

    zioli

  6. 2

    manau kad jie is dalies reikalingi ,bet jei butu galimybe as rinkciaus neskiepyt vaikucio

    ervijota

  7. 2

    Zinoma reikalingi, nenoreciau rizikuoti, kad vaikutis susirgs kokia sunkia liga.

    Indruke

  8. 2

    as galvoju,kad jie butinai reikalingi..... nieks neskiepytu jai jie nebutu butini :)

    laureete

  9. 1
  10. 1

    as manau kad reikalingi kam tada skiepina, juk privalomi yra skiepai kai kurie. o tie papildomi tokie kaip nuo roto virusi ar vejeropoiu tai manau nereik tokiu.

    inga3