• 9ats.

    Trolio karoliukai. Ar turite trolio karoliuku apyranke? Kokia reiksme turi karoliukas jums?

    Man tai atrodo labai graži idėja, kurti savo unikalų papuošalą ir kiekvienam karuoliukui suteikti savitą reikšmę ar prisiminimą....

    lira1111Hobis ir pomėgiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    ne negirdėjau apie tokia ir neturiu

    xxxxx

  2. 2

    Ne neturiu. Pirmuosius trolius-ju seimyna gavome neseniai, jie prisilipdo ant saldytuvo. daugiau nieko neturime.

    jurc

  3. 2

    Pirmą kartą išgirdau apie ją. Pasižiūrėjau internete kas tai do daiktas. Įdomus dalykas, vaikui vėliau bus įdomu prisiminti :)

    Jorkaile

  4. 2

    ne, neturiu, bet manau tai butu puiki dovana mamai, kuri kiekviena mazylio pasiekima galetu pazymeti skirtingu karoliuku. prisiminus kiekvieno karoliuko reiksme si puiku juvelyrikos gamini galetu padovanoti savo mazyliui kai jis uzaugs, primindama jam apie ko mazuosius pasiekimus :)

    eaa

  5. 2

    Neturiu ..siaip kitokiu ivairiu karoliuku turiu bet reiksmes tai net nezinau..

    ikmeskute

  6. 1

    Ne neturiu ir tiesa sakant pirma karta girdziu apie tokius :) Maciau kazkur, kad yra lyg kazkokie karoliukai su reiksmemis ir galima susiverti apyranke, bet pati kazkaip nesusidomejau tuo.

    Indruke

  7. 1

    mano dukra turi, bet ne dėl reikšmi pas ją tie karoliukai - o dėl grožio - labai jai patinkančius susivėrė, ir viskas. šeip tai ir reikšmes kokias pasiųlysiu susigalvoti - gal ji nežino šitos idėjos

    Ineta_

  8. 1

    silver city parduotuveje irgi yra panasiu 'my 'secret'' apyrankiu su suveriamais karoliukais. Nu cia ir ta pati mintis :)

    lira1111

  9. 1

    pirmą kartą girdžiu.kas ta trolio apyrankė?

    emiliukas