Atsakymai

  1. 5

    musu veziuke gimusi liepos 15 d. Tikrai- tikslo siekia bet kokia kaina :D

    almyte7

  2. 4

    Ne tik vėžiukai yra tokie jautrūs. Mano ožiaragis taip pat toks, ir horoskopas taip rašo. Ir šauliukė tokia, nors apie juos to nerašo. Tiesiog negalima prie vaikų kelti balso, negalima jų bausti, o visada reikia aiškinti, tarytum jūs būtumėte darželio auklėtoja, kurią tėvai lyg po mikroskopu stebi, o ne mama :)

    Giedre

  3. 3

    Pati esu vezys.. kiek pamenu vaikysteje nebuvau lepi, jautrumas ir asaros labiau pasireiske paauglysteje..

    Jurgita31

  4. 2

    "Labai jautrus vaikas, bet labai geras ie svelnus. Labai moka paguosti, apkabinti, pasakyti, kad myli" va cia nukopinau mamiciuko pasisakyma, nes mano veziukas simta procentu atitinka si aprasyma. Tik del atsargumo tai mes skiriames ;)

    trejetukas

  5. 2

    as auginu veziuka. Labai jautrus vaikas, bet labai geras ie svelnus. Labai moka paguosti, apkabinti, pasakyti, kad myli. Dar yta labai atsargus (sitas bruozas irgi budingas veziukams). Pradejo velai vaiksciuoti, nors prisilaikydamas uz pirsto lakste nuo 10 men. Paleido pirsta, kai jau visai tvirtai ejo ir praktiskai megriuvo. Dar ir dabar pries kur nors lipant ivertina ar tai saugu, ar net gi ateina pakalusti.

    mamyčiukas

  6. 2

    mano sunus yra veziukas ir as pati esu veziuke,kiek pati save atsimenu kai buvau vaikas ir dabar netgi tokia esu tikrai jautri labai jeigu pakelia tona kas negerai man:] ir sunus pastebejau toks jautresnis turbut bus tikras veziukas kaip ir mama:}

    egluze

  7. 1

    Rita, kada gimes Jusu veziukas? nes mano veziukei irgi arteja 9 men. gimusi liepos 1 d.

    dianela

  8. 1

    maniskis veziukas.Jam dar tik 9 men arteja tai del jaurtumo dar negaleciau labai kazko pasakyti.Esu skaiciusi kad veziukai siekia savo tikslo bet kokia kaina-gali barti, neleisti-jis paklausys,bet vis tiek savo darys.Tai vat sis bruozas pas mus labai ryskus-jei reikia bet kokia kaina pasieks :)

    Rita