• 19ats.

    Ka reiskia sapnuoti mirusi ?

    Sapnininkais internete nelabai tikiu ..Praita nakti mama sapnavo seneli toki jau labai susenusi nei buvo , o sianakt as sapnavau irgi susenusi kad prisikele is numirusiu ..??
    Taip nejaukiai paliko sakau gal misias uz ji reikia paaukoti?

    ikmeskuteSapnai, horoskopai, prietaraiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Jei sapnuoji mirusį, reikia būtinai atsiminti ką jis sako. Nes jis taip susisiekia su mumis. O jei nieko nesako ar neatsimeni, tai aplankyk kapus, gal laikas juos aptavrkyti, gėlių nunešt, žvakių uždegt. Gal ir mišias užsakyti tikrai nepatrukdytų..

    Jorkaile

  2. 3

    Mano ir mociute sako jei mirusi sapnuoji ,orai keisis.
    o siaip daznai mires zmogus sapne pasirodo pries mirimo metines. Na tai geriau misias uzsakyti baznycioj.

    Anonimas

  3. 3

    sako jei sapnuoji mirusi zmogu tai keisis orai. mano mociute visada sakydavo jei sapnuoji mirusi ir jis ko nors praso reikia uzpirkti misias, tada tokie sapnai liaujasi.

    wiktoriuke

  4. 2

    as tai kai susapnuoju a.a.mama tai visada keiciasi orai.O siaip kaip ir kitos sako ,gal uzdegt zvakute ant kapo,tikrai nuramintu siela

    lira1111

  5. 2

    aš kartas nuo karto sapnuoju savo dėdę,jis prieš kelis metus mirė patyręs galvos traumą.jo vienintelė dukra užsienyje jau daug metų gyvena,buvo grįžusi tik laidotuvėms.būna prabundu nakti jį susapnavusi ir nebegaliu užmigti,stovi akyse cerkvė,kurioje jis buvo pašarvotas,visas vaizdas stovi akyse.
    sako blogai jei lieti mirusi,aš jo niekada nepaliesdavau.baugu tokius sapnus sapnuoti.

    emiliukas

  6. 2

    sapnuoti laidotuves ,mirti, mirusi zmogu ,reiskia tavo gyvenime baigsis kazkoks etapas,prasides naujas, ar kazkokiu darbu pabaiga,pradesi naujus, visa tai reiskia naujo etapo (kazkokio tavo gyvenime) pradzia...
    jokiu budu sapnuoti mirti nereiskia kazkas blogo... atvirksciai

    Milana69

  7. 2

    as kelis kartus is eiles esu sapnavusi savo mociute. manau tokie sapnai pasako kad tu ilgiesi sio zmogaus, o gal jis taves ilgisi, nes nzn ar tai sutapimas bet po apsilankymo kapinese daugiau nesapnavau

    vestina

  8. 1

    kad reikia misias uzpirkti

    sandi

  9. 1

    Sapnuoti mirusi, reiskia keisis orai.

    Imbiere

  10. 1

    jei sapnuoju savo a.a.mama ar teti visad nuvaziuoju aplankyti kapus ir uzdegti zvakute arba dar i baznycia nuvaziuoju ten uzdegu kaip bunu uk.

    deimantina