• 14ats.

    Kai "paslubuoja" atmintis, kokius vitaminus vartojate?

    Tikriausiai ne mane viena kartais kankina uzmarsumas-tai yra suslubavus atmintis. Idiotiskai nervina kartais tas uzmarsumas-pasidedi kur ka nors reikiama daikta pries kelias dienas, o po to nerandi, nes uzmirsti kur padejai. Buna ir tokiu atveju, kad iseini i parduotuve, atrodo, to reik, ano reik (aisku, kartais uzsimirsti uzsirasyti-manai atsiminsi, kai nedaug ko reik), o cia sast ir uzmirsti, po to kelis kart reik eit. Kartais tikrai ikyriai nervina tas zioplas uzmarsumas, bei spargalkiu nesiojimas, ko reik. Va kad ir dabar jau vos ne savaite vyrui kramtomos einant zadu vis nupirkt, ir uzmirstu (aisku, jis jau ja senai nusipirko) - taigi vista tiesioginia ta zodzio prasme, o jis juokiasi sakydamas,nuo zioplumo vaistu ner:) Gal ir jus kartais susiduret su tuo zioplu uzmirstumu. Gal kokius vitaminus vartojat, gal geriat profilaktiskai B grupes vitm? O gal kokie vaisiai duoda naudos tam?

    FaustaSveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Buna ir man taip, bet as vitaminu kaskaip nenaudoju jokiu...

    ikmeskute

  2. 2

    atminties pagerinimui tinka NUTRILLITE omega arba cesnako maisto papildai.cesnako maisto papildas nesmirda kaip is darzo ir negrauzia skrandzio gleivines,taip pat naikina mikrobus ir bakterijas, gerina kraujotaka.yra labai naudingas organizmui.

    raima

  3. 2

    būna ir man dažnai pvz. eini i kambari ka psiimti kol ateini pamiršti ko atėjus,šiuo metu nevartoju jokių bet vaistinėje ira didelis pasirinkimas manau vaistininkė turėtu patari kurie yra geresni,

    xxxxx

  4. 2

    geriausias vaistas ramybe.kai zmogus daug nerimauja,jam suslubuoja atmintis.yra ir man taip,tada as tiesiog nusiraminu ir stengiuos ramiai prisiminti,man padeda.nevartoju vaistu visai,esu kategoriska pries bet kokius vaistus

    liuks

  5. 2

    Kokius vitaminus..net nezinau. Kai buna egzaminai, tai valgau daug riesutu, sokolado, daug geriu vandens

    Jorkaile

  6. 2

    man irgi taip buna,juokauju kad jau skleroze puola,bet tiesiog kartais neimanoma visko prisiminti,juk tos mamos tiek visko veikia kasdien,as tai uzsirasau ant lapelio svarbesne info,pavyzdziui kad pas daktara vizitas,ar su kuo susitikti turiu,kada gimtadienis kieno,man patiko UK gyvenant tokia ideja virtuveje daznoje kabo tokia speciali lentele kur prisegi lapelius su svarbia info,o juk virtuveje bunam kasdien,zvilgteli ir nepamirsti ko reikia:) o i parduotuve tai sarasas tiesiog butinas,nes kai nueini,tos akcijos isblasko,ir pamirsti zmogau ko atejes:)

    sandritute

  7. 1

    vitaminu nevartoju,bet stengiuosi kasdien po kryziazodi issprest,kad lavintusi atmintis,padeda

    ruta26

  8. 1

    Ginkmedzio vitaminai is Forever living.

    Jorkaile

  9. 1

    Alavijų sultis visais atvejais...

    Auksare

  10. 1

    Sirdingai Aciu Jums mamytes uz patarimus. Tikrai idiotiskai nervina tas zioplas uzmarsumas. O dar ir tie vasaros karsciai, issiblaskimui padeda. Dekui kad nuraminot, kad ne mane viena tai kankina:)) Reiks profilaktiskai kazka pagert, nes tie visi skubejimai ar namu rutina tikrai isblasko. Aciu.

    Fausta