• 9ats.

    mišinukas iš puodelio

    Noriu atpratint 2 m vaika nuo buteliuko bet ji misinuka geria visa laik is jo. ar geria jusu vaikai misinuka is puodelio? esam kelis kartus dave tai tik rekia ir neima praso buteliuko.kokia situacija pas jus?

    austeja08091-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    na mano suneliui bus 2 m misinuka jis geria is buteliuko o kitka arba is specialaus buteliuko arba is stiklines su mano pagalba nes dar nelabai iseina apsipiltu visas

    simka

  2. 2

    Na mūsiškei greit 2 irgi.Kažkiek geria iš puoduko,geriau,tiesa,jai sekasi gert iš stiklinės.Taip kad normaliai imtų iš popilnės stiklinės(na ar puodelio)ir normaliai atsigertų dar nėra-visa apsipila,jai reikia po truputį įpilinėt;)Bet noro gert iš puodelio turi,gal čia jai greičiau kol kas kaip pramoga,nes kai jau nori gert rimtai prašo buteliuko.Pieną geria iš buteliuko ir ne tik,arbatytę taip pat.Kol kas jos nespaudžiam-svarbu jau šiokia tokia pradžia yra-išmoks,ateis laikas ir atpras nuo buteliuko.Viskas palaipsniui ir savo laiku.

    Vilmiene

  3. 1

    as duodu misinuka is gertuves gerti,tik buteliuke pataisau pagal gramus

    ruta26

  4. 1

    Nepyki, dar kartą, nemokat konstruktyviai sureaguoti į kritiką - juk pergyvenat, nes pati jaučiat ,kad per ilgai naudojamas buteliukas,o šiaip 2 metų jau į lopšelį vaikiukai eina - jokių buteliukų būt neturi jau. Del per ilgo žinduko ir buteliuko naudojimo ir kariesas, ir kalba veluoja. Pažįstu vieną mergaitę kuri 4 metų geria pieną iš buteliuko.. Aišku, darželio ji nelanko sėdi namie su vaikais kitais irgi mažai bendrauja,o mama jai pataikauja, kad tik demesio nereikalautų. ČIA TIK MAMOS APSILEIDIMAS. vAIKAS SVEIKAS,O MOTINA STABDO JOS RAIDĄ.

    Anonimas

  5. 1

    Nepyk taip Vilimienė, čia ne tik mano nuomonė. O šiaip retai lankausi čia, nes esu pati mokytoja ir išmanau tikrai apie ką rašau. Kaip specialistežė galiu tik patvirtinti, kad kūdikystės laikotarpis iš ties baigiasi 1 metų,o nuo metų kūdikis tampa vaiku ir elgtis reikėtų su savo sūneliu ar dukra kaip su vaiku,o ne su kūdikiu ir viskas bus tvarkoj. Vaikai iš ties skirtingi, bet dauga kas priklauso ir nuo tėvų elgesio, nuo auklėjimo.

    Anonimas

  6. 1

    mano panelei 2metai taip pat. siaip geria is paprasto puoduko viska, isskyrus piena. tai vakare pries miegiuka vis dar duodu pieno buteliuke. nes kitaip didziausius skandalus kelia. sakiau bandysiu dabar daryt taip : i buteliuka ipilsiu pieno siektiek ir ji praskiesiu vandeniu, o i puoduka normalaus pienuko. gal taip atprasim, net nezinau.bus matyt. paprasciausiai reik uzsibrezt kad tikrai mesim ta buteliuka i sali. as pamenu su sose zaidziau nuo 1metu ir va pries men pasakiau kad suniukas nusinese jos soske ir nedaviau nors tu ka. zyzymu buvo, bet paskui greit pamirso. pasiekiau savo tiksla, nes man asmeniskai negrazu kai tokio amziaus vaikai laksto su soskem po kiema ar su buteliuku rankoj

    redusis

  7. 1

    Taip istiesu visi vaikuciai skirtingi,mano panele 1,4m.mieliau gere is paprastos stiklines,o is puodelio su snapeliu gere tik nakti arba kai vaiksciojam lauke.

    ausrab

  8. 1

    Na anonimai tai kaip visada-jau tokia protinga mamytė,jau taip įsitikinus,kad jei jos nuomone kūdikystė baigiasi 1 metukų tai jau šventa taip ir turi būt,o apsirodyt kas tokia yra gėdinasi ar bijo...:))))Kaip čia suprast,kad slepiasi po anonimu.O aš tainei kiek nepergyvenu,tikrai nemanau,kad užsižaidėm ar panašiai ir aš ne iš tų taip pat kyr ant puoduko sodina vos pramokusį sėdėt vaiką.Visi vaikai skirtingi ir negali visi vienų metukų sulaukus"choru"pradėt gert iš puoduko,numest čiulptuką ir atlikt reikaliukus ant puodo;)

    Vilmiene

  9. 1

    Užsižaidėt mamos su buteliukais, aš prie puodelio pradėjau pratinti nuo 8,5 mėn su snapeliu paskui virš metų nusipirkau tuki tik su skilutę, paskui paprastą ir jau 1m4 mėn puspilnį puodelį išlaikydavo rankose ir atsigerdavo ir pastatydavo ant stalo. Ojau dabar ,kai 2 metai dukra geria visiškai neapsipildama iš keramikinio puodelio, dažnai taikosi gerti iš mūsų didelių - ir jokių problemų nėra. Tiesiog reikia nepamiršti ,kad kūdikystė baigiasi 1m. amžiaus ir atsikratyti tų visų čiulptukų, buteliukų ir t.t po metų. Leiskit savo vaikams vystytis ir lavėti.

    Anonimas