Atsakymai

  1. 3

    orcidejas geriausia laistyti kai jau isdziusta vanduo-palengveja vazonelis ar saknys papilkeja nes kai dregna saknys buna zalios spalvos.Yra pakankamai informatyvus puslapiukas www.orchidejos.lt Maniske kaip tik po pilsio meto jau pradejo zieda leisti :))) Ziuresim kaip augs toliau.

    Rita

  2. 2

    Reikia laistyti kai saknys tampa pilksvos, sviesios. Jei saknys zalios, jei indelyje yra rasos lasiuku - liet nereikia. Daug mas i savaite karta.

    ASgelele

  3. 2

    JOS LABAI MEGSTA KAI JAS PAPURSKIA VANDENIU IR ESU GIRDEJUS KAD KAI NUZYDI TAI REIKIA NUKIRPTI TIES TRECIU KOTO NARELIU

    popkorne

  4. 2

    Jei stiebas nenudziusta, nupjauti nereikia, nes jis paskui vel isleidzia ziedus.

    Ausra

  5. 2

    as nupjaunu, bet kaip reikia istikruju daryti, tai nezinau. Man tas senas stebas be geliu labai negrazu. Paskui visada isleidzia nauja

    mamyčiukas

  6. 2

    as tai laistau kai isdziusta zeme, pas mene vel prazydo po puses metu pertraukos ir panasiai tiek laiko zydi. O kai nuzydi ar reiki nupjauti stieba? nes as tai nenupjoviau ir prazydo keli ziedeliai ant to paties ir dar naujas sus ziedais isaugo. Kaip jus darote?

    zioli

  7. 2

    as vakar kaip tik su mama apie orchidejas kalbejau. Tai suzinojau, kad jos miegsta dregme, bet nemiegsta karstu patalpu ir tiesiogines saules. Orchidejas reikia laistyti siltu vandeniu, o ju saknys turi matyti saule (augti permatomame vazone). Dar girdejau is vienos savo drauges, kad kai jos nuzydi, ji palaisto gan karstu vandeniu ir labai greitai vel atsiranda gelyciu :)

    mamyčiukas

  8. 1
  9. 1

    http://www.orchidejos.lt/index.php?id=38&sid=76

    Jolka123

  10. 1

    Kaip tik saknys isdziusta nuo dregmes, taip ir reikia palaistyti. Ziema laistyti reciau.

    Imbiere