Atsakymai

  1. 5

    Nekirpau ir nekirpsiu,manau kad cia nesamone,o dar vieni bobuciu prietarai.

    pavasarinuke

  2. 3

    Savo berniukui kirpau plaukus , o mergaitei kai jau ilgesni paaugo tai galiukus pakerpu ir grifka nukerpu.
    Cia ne nuo prietaru priklauso vaiko plauku storis o nuo genu,strukturos.

    Ermita

  3. 3

    Na visi taip sneka, bet va mano maziai dabar 6 menesiai ir jai neseniai visai pradejo augti tik plaukuciai, taip norisi kad greiciau kasytes uzaugtu :) ir manau kad tikrai nekirpsiu, teisingai kitos mamos sake, kad jau kokius turi plaukus tokius turi, jai bus plonyciai tai jau nieko nepakeisi manau.

    kasstina

  4. 3

    ir as esu ta pati girdejusi ir daugelis mano pazystamu nukirpo tuos pirmuosius plaukelius po pirmojo gimtadienio. As nekirpau ir nekirpsiu,nemanau kad jie ataugs stipresni ir man ziauriai negrazu kuomet jau metuku sulaukusi mazyle be plaukuciu, kitas reikalas berniukai bet jiems kasu ir nereikia:)

    barskute

  5. 3

    kirpom pirmuosius,bet nepasakyciau,kad storesni ataugo.manau ,jei plaukuciai bus ploni,tai ir liks niekas nepakeis jo strukturos

    nesvarbu

  6. 3

    Nera cia butinybe,kaip pati ismanai taip ir daryk kiekviena mama skirtingai elgiasi su pirmaisiais vaikelio plaukais vienos kerpa kitos ne.As ir esu girdejusi,kad storesni buna .Viena karta man pasakojo buvo viena mergaite ir jos plaukai super stori buvo ilgi ir labai grazus ir pasake todel ,kad vaikysteje tris kartus nugruzinta galva buvo.Man tai nekirpo vaikysteje,bet plaukai tikrai nera ploni nzn as tai nelabai tikiu savajam seip ar taip kirpsiu nes berniukas ,o mergaitei nzn ar kirpciau.

    ikmeskute

  7. 2

    O kam juos kirpti?Jei labai jau ilgi ir trukdo,galima pritrumpinti.Bet jei manote,kad nukirpus ataugs storesni ir stipresni,tai klystate.

    Velnienė

  8. 2

    dar nestumo metu klausiau apie tai savo kirpejos ir ji pasake, kad tai visiska nesamone-genu niekas nepakeis ir svogunelio, kuris daigina plauka, jis juk isauga is vidaus, o ne ties nukirpta vieta formuojasi:)

    Lukniukas

  9. 2

    As ketinau kirpti, bet paskui drauge paparasakojo, kad jau kirpeja sake, jog nuo to visiskai nepriklausoplauku storis ir ju bukle :) Viska genai lemia.

    Indruke

  10. 2

    mitas cia. plauku kirpimas ju storumui ir augimui itakos nedaro jokios. kokius vaikutis plaukus atsinese su savo genais, tokius ir tures ateityje.

    Meskeriotoja