Atsakymai

  1. 4
  2. 3

    na kai as gimiau mant taip pat buvo skylute sirdyje,taciau taip ir nesusitrauke,tad operavo kai buvo 14 metu,o va dukrytei mano taip pat aptiko sirdutej skylute ir sake kad turetu isaugti.

    daina

  3. 3

    uj,cia as buvau neprisijungus.

    eriika

  4. 2

    Musu mazylei pirma jos gyvenimo savaite aptiko uzesiukus ir dvi skylutes. Sake kad turetu isaugti. Buvom pas kardiologa kai mergytei buvo 6 men, tai viena skylute buvo sumazejusi. Dabar mergytei 10men, ir neseniai buvom pasitikrint, ir aciu dievui, abi skylutes uzsidare,ir uzesiuku negirdeti.
    Sekmes ir Jums!

    tulpe

  5. 2

    kai mazytei buvo 7 men kardiologe taip pat isgirdo uzesiuka maza, bet mane ramino, kad dauguma vaiku isauga, taigi kitas patikrinimas bus metuku, tikiuosi bus viskas gerai...

    Lukniukas

  6. 2

    pas maniškę yra atvira ovalinė anga,užesiukas.kardiologas sakė išaugama.nesenai lankėmės,dabar reikės prieš mokyklėlę pasitikrinti.žiūrint kokia ta skylutė pas jus,jei būtų pavojinga gydytojai būtų pasakę.

    emiliukas

  7. 1

    mano pazystamos leliukui buvo bet dabar jam jau 8 metukai ir viskas gerai,isasugo manau:)nesijaudink viskas susitvarkys manau:)

    Anonimas

  8. 1

    Nesijaudink, as irgi gimiau su skylute sirdutej. Bet augant ji susitrauke ir nieko nebeliko.

    Anonimas

  9. 1

    sirduteje skylute-vadinasi yra sirdeles yda,ji arba isaugs arba reikes operacijos,mano dukrytei kai buvo vos 4menesiu taip pat isgirdo uzesiukus ir dabar pakartoti reikes ziemavisa tai,gyd ir mus ramino,kad tai isaugama bus matyti:(

    Anonimas