Atsakymai

  1. 7

    aš nesu vieniša mama,bet jau keli mėnesiai nebegyvenu su vyru.esu daug laimingesnė nei su juo,jaučiuosi daugiau pailsėjusi,nebeprisimenu kada paskutinį kartą verkiau,daug daugiau darbų nudirbu,daug daugiau laisvo laiko turiu.finansine prasme vyras niekuo neprisidėdavo,vien tik skolos,vien rūkymui nemažai išleisdavo.ir dabar vaiko neišlaiko.galvojau alimentus prisiteisti,paskui pagalvojau,kad neverta.
    pritariu Linutei,mes moterys ir viską galime:)

    emiliukas

  2. 7

    Kaip paziuresi ir ko noresi is gyvenimo.... Man nebuvo sunku, auginau viena dukra 15 metu. Nuostabus laikas, nieko netruko, stengiausi ,kad viskas butu gerai. Ir buvo gerai. Nereikia nieko prasineti, laukti, nusivilti. Mes - moterys galime viska.

    Linute39

  3. 5

    morališkai niekas nepadėjo,vaiką auginu visada viena.buvo mano mama grįžusi atostogų į lietuvą praeitą vasarą,tai leido pailsėti,išeidavau į miestą kaip baltas žmogus,be vaiko,neskubėdama.vaikas pradėjo lankyti darželį.irgi lengviau jau.šiuo metu dirbu du darbus(nelegalius).bet tiek kiek uždirbu pilnam pragyvenimui neužtektų,finansiškai yra kas padeda.bet nuo rugsėjo ieškosiuos dar vieno darbo:)
    viskas įmanoma,reikia tik noro:)

    emiliukas

  4. 4

    as auginu dukryte viena, bet jai dar tik 6 menesiai, tai patirties mazoka, bet tikiu kad susitvarkysiu. finansiskai dukrytes tetis prisideda, bet tevo vaidmens atsisake.

    titina

  5. 3

    esu taip pat vienisa mama. dekoju dievuliui kad turiu mama,nes ji man ir dukrytei yra visapusiska parama,be jos butu sunku,taciau be dukrytes tevelio mum zymiai geriau,nes is jo maza nauda butu.be jo mum daug ramiau,pati nesinervuoju ir pupa rami :) mamytes laikykites :)

    liurka

  6. 3

    as gyvenu ne viena,bet manau ir be vyro prasiversciau,nors ir visiskai niekas nepadeda.gal net butu ir lengviau

    nesvarbu

  7. 2
  8. 2

    Sunku manau tikrai mums dabar ir nevienisom pripazinkime,kad buna sunku labai .Gyvenu ne viena padeda mama kartais vyras,bet ir be vyro apseiciau

    ikmeskute

  9. 2

    mano vaikiukui 2men esu tai pat vienisa bet nesunku, kartais mama padeda:) ir manau su vyru man butu sunkiau...

    penktadiene

  10. 2

    as tik pusiau vienisa mama:))) musu tetukas jureivis, siuo metu yra isvykes pusmeciui, tai visa atsakomybe ir rupestis vaiku atitekus man vienai:) anksciau priekaistaudavau vyrui, kad mazai man padeda rupintis vaiku, namais, bet dabar suprantu, kad jo pagalbos buvo per akis. Nors is tikruju mes ir dviese su duktyte labai puikiais susitvarkom, taciau tetuko mums labai truksta:)

    esperanza