Atsakymai

  1. 3

    internetu perku dazniausiai orginalius suvenyrus kokiai progai,.,ir perku pampersus,serveteles..

    nade

  2. 2

    Perku tik pampersus, knygas ir kartais rubelius arba dar geros kokybes nenaujus zaislus is mamu, kur skelbiasi forumuose.

    Jorkaile

  3. 2

    retai, bet perku internetu, dazniausiai viska vaikui. Esu pirkusi is neriba.lt sauskelnes ir serveteles, is 1s.lt zindukus buteliukui ir puodeli(cia dar ir dovanu gavom:))). Taip pat daug zaisliuku esu pirkusi ne tik is internetiniu parduotuviu, bet ir is zmoniu. Aisku, rizikuoji, nes nezinai, ka gausi, bet kol kas nenusivyliau.

    esperanza

  4. 2

    internetu daugka perku :) net maisto prekes is parduotuviu.gyvenam uk

    deimantina

  5. 2

    As tai internetu nepeku nieko nebent uzsakineju artimiesiems jai reikia bilietus i kitas salis internetu

    ikmeskute

  6. 2

    Pirkti gal ir patogu taciau dar nieko neesu pirkusi,tik paziurineju bet tik tiek.Man labiau patinka viska pasimatuoti,gyvai pamatyti,o internetu gali daznai kate maise nusipirkti

    kami

  7. 2

    as nieko nekada neprku internetu nes cia grina nesomone man

    kazenka

  8. 2

    be jau minėtų sauskelnių, drabužėlių leliukui, mišinukų ir košyčių, dar perku žaislus, ir naudotus ir naujus, kartą pirkau siūlus. Kol kas neteko nusivilti. O va vyras pirko telefoną internetu ir nusvilo - buvo brokuotas. Iš tikrųjų rizikinga, bet naudojiesi internetinėmis paslaugomis, kai nėra galimybės iškelti kojos iš namų, juolab, jei reikiamos parduotuvės - už 100 km. Man patinka assorti.lt, lavinantys.lt, ką tik užsakiau brolio mergytei dovaną iš pigu.lt. Taip pat apsipirkinėjau per supermamas, manodrabužiai.lt.

    bum

  9. 2

    Asorti.lt geras puslapis pirkti,ypac saskelenes vaikams pigesnes,ir seip visko yra

    Brige88

  10. 2

    tele2 papildymus,esu pirkusi vaikui batukus(iš kitos mamytės).siuvinėjimo prekių teko ne kartą pirkti.daugiau kaip ir nieko neteko:)

    emiliukas