Atsakymai

  1. 5

    mes mokam vartytis puikiai,guguoja,juokiasi daug ir oziukus jau turim,kai sirgo tai ir palepo...o sedet dar nesedim patys,tinginiukas,siaip labai linkmas berniukas nori zaisliuku pasiima koky ir dauzo

    SAULYTEEEE

  2. 2

    maniskis per penkta men ismoko sliauzti atbulas, vartytis, paimti zaisla ir su juo pazaisti,o pats idomumas metyti zaislus ir stebti kaip jie krenta :}

    Rita

  3. 2

    manau kiekvienas labai individualiai. musu mergina labai nori sestis, kelia galvyte ir jei tik uz ko nors isitveria, tai dar sunkiai sunkiai atsiseda... dauguma vaikuciu vartosi, bet musiske tingi :( spygauja, guguoja, vis daugiau garsu iseina, lavina balsa...labai graziai zaisliukus islaiko, pati pasiima, pasirenka is keliu zaisliuku ir ant pilvo guledama pasiima. ir, zinoma, viskas kas po ranka, tai i burnyte keliauja. jau atpazista svetimus zmones ir teveliams daugiau sypsosi. bando rankytes tiesti, kad paimtum ant rankyciu... ir labai graziai juokiasi :)

    Ausrute

  4. 2

    mes mokam vartytis nuo nugarytes ant pilvuko ir atgal, truputi sliauzti (kai yra labai didelis tikslas ta daryti):) mokam burgzti, norim labai sestis, bet dar neleidziu ilgai sedeti. Labai graziai zaidzia maziukas su zaisliukais, ima visu delnu, is vienos rankytes perima i kita. na pagrindiniai tai tokie tie mokslai :)

    zioli

  5. 0

    Mano ir mazyle moka vartytis, bando slaizt i prieki kai prilaikai kojas, tiek kad ranku neperkelia ir ant veiduko griuna :D bando tart balsius su priebalsiais. Anksciau tik balses sakydavo..

    ASgelele