• 28ats.

    Ar buvot laimingos ir pakyletos vaiksciodamos su nesciu pilveliu?Ar dabar jau turedamos savo mazylius, pasiilgstate to laiko ?

    As pasiilgstu savo nescio pilvelio:) aisku be galo myliu ir dziaugiuosi gimusiu sunum, bet likusi dar kazkokia nostalgija tam laikui, kai buvau nescia. gal del to, kad gerai jauciausi ir nestumas buvo lengvas aciu dievui. patikau pati sau :) o kaip yra jums dabar, kai jau supuojate savo maziukus ar jau nebelabai maziukus ant ranku? :)

    MeskeriotojaIntymuĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 7

    su pilvuku vaikstai pakileta nes zinai kad manyje auga mylimas mazylis

    rita0609

  2. 5

    lb smagus tas laikas, kai jauti,kad pilvelyje kazkas kruta.lb nuotaika gera buna. turiu db nestuke drauge,tai taip smagu i ja ziureti,pasiilgstu ir savojo pilvelio,kazkaip tuo metu nespejau gal taip pasidziaugti, kaip atrodo galeciau.nestumas buvo superinis,lb lengvai isnesiojau,tad atrodo nesiociau ir nesiociau,tik,kad gimdymas toks pat lengvas butu:))

    bantukas

  3. 4

    na man tai geriau kai mažylis yra jau išvydes pasauli ,kadangi labai jau ilga laika pykindavo ir kiekviena diena tai tesės 6mėn.

    xxxxx

  4. 4

    Kazkokia nuostalgija pilveliui liko.Ypac kai pamatai salia nestukes.Uzklumpa jausmas lyg ir vel buciau su pilvuku.Net kartai pasiziuriu:)Galima sakyti kad gal ir siektiek tuo didziuojiesi.Juk visi i tave jau kitaip ziuri,nors ir dabar kitu demesis kitoks,kai su mazajai eini.Daug kas atkreipia demesi,juk pastabesne esi.Ech..

    Fausta

  5. 4

    visą nėštumą pravaikščiojau su skausmais,galvodavau,kad tik greičiau pagimdyčiau,todėl pilvuko visai nepasiilgstu.

    emiliukas

  6. 3

    eidavau uzrietusi nori,kai laukiau,nes man,tai buvo pats nuostabiausias metas,,zinoma ir dabar to pilvelio noretusi,,bet,kai jau gyventojas yra salia,tai ir dingsta mitys apie ta pilvely,,

    nade

  7. 3

    labai paiilgstu, tai pats graziausias periodas, as tuo metu sau atrodziau pati nuostabiausia, todel vel to labai noreciau patirti, ta busena pakelia ant sparnu, pasidaro gera, gera, ramu, ramu, tai didziausia palaima kokia gali buti

    vinipukas

  8. 3

    kadangi nestumas buvo lengvas, jauciausi puikiai, jokiu negalavimu, tad si laikotarpi prisimenu su nostalgija. prisimenu pirmasias echoskopijas, vaikiuka ekrane, pirmuosius jo judesius... gera buvo jausti, kad nesioji savyje maza mylima zmoguti, kurineli... jauciausi isties ypatingai, jug tai nekasdienine, reta busena, kuri gali ir nebepasikartoti :)

    romantike

  9. 3

    Na mano mergaitei jau tuoj 2 metukai,jau už porosmėnesiukų turėsiu antrą džiaugsmelį.Pamenu pradžioj kai su mergaite dar buvo sunku(kokias pirmas 3 savaites)tai pagalvodavau,kad buvo faina kai buvau nėščia,leidua laiką sau,priklausė mano laikas nuo pačios savęs.O vėliau tai kažkaip nepasigesdavau to nėštumo,nebent kartais kai pagalvodavau,kad nėščia būdama galėjau kirst ką nori kada nori ir sąžinė negraužia:DBet taip tai buvo visokių nuotaikų to nėštumo metu,tai kad labai pasiilgdavau tai tikrai ne,nors tas nėštumas buvo lengvas.Šitas nėštumas daug sunkesnis,dar tie nenormalūs karščiai,tai tikriausiai jo dar mažiau pasiilgsiu.Ir dabar kaip ir laukiu kai ateis leliukas tos dienos,bet kažkaip su baime dar-bijau kaip man išeis susitvarkyt su dviem:)bet tik dėl to,o šiaip jau norisi kad kuo greičiau tie keli mėnesiukai praeitų.

    Vilmiene

  10. 3

    Norejau kuo greiciau pagimdyti nes buvo begalo sunku per karscius, tikras vargas. Nors neseniai pagimdziau, bet pasiilgstu to pilvuko ir ypatingai pastuksenimu is vidaus.Kai prisimenu tuos judesiukus ir kai laikau sunu ant ranku, jauciu kad mus sieja ypatingai stiprus risys:)

    kvapni_feja