• 15ats.

    Vaikiska lovyte su stalčiumi po ja, kokie atsiliepimai?

    Gal kas galetu padeti:) noreciau pasikonsultuoti:) kas turi ar yra turejes vaikiska lovyte su stalciumi po ja? ar ja verta pirkti ar geriau be to stalciau? Kazkaip manau, kad is vienos puses gerai, kad galima sukrauti zaisliukus ar dar ka, o is kitos labai susirenka dulkiu ir nesvarumu? kas turi tokia lovyte? kokiu ji turi pliusu ir minusu? Aciu uz atsakymus;)

    MaliutkaVaiko kambarysĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    mano buvo be stalčiaus,bet manau labai patogu būtų su juo,galima daug ką susidėti.

    emiliukas

  2. 3

    As pirkciau tik su stalciumi lovyte,o tas dulkes nuvalyti kartas nuo karto laiko daug neuzima patogu rubelius susideti perenkti ar siaip susideti kudikio kosmetika ar zaislus

    ikmeskute

  3. 3

    Zinoma, su stalciumi butu geriau. Ir dulkes nesirenka, ir vietos susitaupo.

    Linute39

  4. 3

    Labai patogu su stalčiumi. Jokios dulkės nesirenka, nes stalčius sandariai užsidaro. Labai kompaktiška, sutaupo vietos. Viskas po ranka. Aš kitokios nepirkčiau, tik su stalčiumi.

    Jorkaile

  5. 2

    ,mano drauge turi sia lovyte su staciumi,ten laiko vaiko patalyne..na siaip dulkiu i vidu neitin kaupiasi,.,o po lovyte,kaip ir po bet kuria dulkiu buna

    nade

  6. 2

    O as su stalcium nepirkciau ,nes prisirenka tu dulkiu ir vaikas nekarta pirstelius prisivere noredamas uzdaryt. Pas mus zaislai turejo savo vieta rubai savo tad jis buvo reikalingas tik zurnalam seniem pasidet.

    Ermita

  7. 2

    Mes turime lovyte su stalciumi ir esame labai patenkinti. Stalcius talpus, ir jame sudeta visi kudikelio rubeliai ir kiti reikmenys. Labai praktiska ir vietos namie sutaupai. Jokie nesvarumai ir dulkes ten nesikaupia jei laikysiesi elemantarios namu svaros ir tvarkos:)

    kvapni_feja

  8. 2

    mes pirkdami lovyte specialiai ieskojome kad butu su stalciumi,bent mums tai labai patogu,telpa daug zaisliuku tenai,neuzima atskirai vietos,ypac kai musu 1 k.butas,vaikas kol mazesnis buvo pats isilipa i stalciu ir sedi tarp zaisliuku:) karts nuo karto perziuriu,nuvalau,o jokiu minusu kaip ir nematau,gal tik lovytei svorio prideda,bet mes jos nekilnojam tai ne esme:)

    sandritute

  9. 1

    Turiu su stalčiumi po lovyte, susidedu ten patalynę, adijaliukus, dulkės kaupiasi, bet reikia dažniau pavalinėti.

    iinnggaa

  10. 1

    su stalcium geriau,nesikaupia dulkes,kazka galima sudeti i ta stalciu

    ruta26