Atsakymai

  1. 4

    Aš tai labai apsidžiaugiau kai sužinojau kad vaikelis gims po vėžio ženklu.dabar visi trys priklausom vandens stihijai.

    raganaite

  2. 3

    nepalanavau po kokiu gims horoskopo zenklu..kazkaip sito nesureiksminu,,nera man skirtumo po kokiu zenklu gimes

    nade

  3. 3

    kadangi musu lelius bvuo netyciukas,tai kazkaip net negalvojau apie tuos zodiakus:) tik nelabai norejau kad gimtu per mano gimtadieni,nes panasiai terminas buvo,norejau kad turetu atskira svente.ir mazius palauke,as dar mergele,o vaikas jau svarstykles,ramus viska gerai apgalvojantis ir atsimenantis berniukas:)

    sandritute

  4. 3

    Visiškai nesvarbu,svarbu tik tiek, kad gimė sveikas.Nors pirmasis sūnus yra gimes po ožiaragio ženklu ir dar ožkos metais ,tai patikėkit jau toki užsispyrima turi...,net baisu.

    xxxxx

  5. 2

    mes su vyru nenorejom,kad gimtu po dvyniu zenklu.Gimdymo data buvo nustatyta geguzes 10 dienai,o su gydytoju pagalba i pasauli atejo paskutine jaucio zenklo diena.

    ruta26

  6. 2

    buvo svarbu, bet neplanavau. labai nenorejau , kad butu dvynys, ir labai apsidziaugiau kada berniukas gime po liuto zenklu, tai labai vyriskas zenklas, dar sokinejau is laimes, kad vaikas gime beveik 08.08.08....Bet niekada neplanavau pastojimo.

    vinipukas

  7. 2

    Man nebuvo svarbu po kokiu zenklu,ti norejau kad gimtu vasara,tai taip ir gime birzeli:)

    kami

  8. 2

    man nesvarbu buvo po kokiu zenklu svarbu kad sveikas leliukas

    kazenka

  9. 2

    visiskai nebuvo svarbu, net negalvojau apie tai

    vestina

  10. 2

    Maniske dvynys...Bet labai norejau kad butu jautuke:) Turiu sese, jos zodiakas dvynys, tai pamaiva, biski veidmaine :P Gal ir gerai, visur prisitaikantis zenklas:)
    Indruke, kodel nenorejai skorpiono?:)) Skorpionui vaikui reikia tik palikti galimybe rinktis, nespaust i kampa ir viskas bus gerai:)) As pati skorpione, bet ir kiek ju pazystu, tai nekeliantys tevam problemu:)

    Jaudrute