Atsakymai

  1. 4

    mano atzvilgiu jokios ytakos neturi. jei abu labai norit vaikucio tad jokiu problemu

    rita0609

  2. 2

    zinoma didelia itaka daro..ipac nervinimasis,,.

    nade

  3. 2

    kaip galima norėti planuoti vaikeli kai aplink yra pykčiai,juk neigiama aplink vaikeli taipogi neigiamai veikia

    xxxxx

  4. 2

    mano patarimas neplanuokite leliuko,jei jį planuojate.prieš tai klausėte apie rūkymą,dabar apie barnius,vienaip ar kitaip visa tai gali paveikti būsimą nėštumą,kūdikio sveikatą.
    jei dabar vyksta barniai,tai gimus vaikiukui gali jų būti dar daugiau.pamąstykite ar vaikas norėtų gyventi tokioje aplinkoje?

    emiliukas

  5. 1

    geriau planuojat kad nebutu jokiu pyksciu ir barniu ,nes tikrai negerai leliukui.

    deimantina

  6. 1

    man butu sunku su tokiu vyru pastoti, nes net myletis su juo nenoreciau, reiktu issiaiskinti pikciu priezastis, bet gal toks zmogaus tipas, todel nesikeis. Siandien teko girdeti kaip dvieju vaikuciu motina be pertraukos ant ju reke parduotuveje, sake ''atiduosiu policijai'', ''musiu'', tai galite issivaizduoti kokie tie vaikai uzaugs? jie juk uzauge kartos mamos klaidas ir nuolat barsis. stai ir turime simtus nervininku.

    vinipukas

  7. 1

    Aisku kad daro...kas per klausimas. PLanuojat vaikuti su vyru su kurio pykstates ir barates jau dabar...o vaikas tai ne lele, jis jus gali suartint, o gali dar daugiau barniu i seima atnest...aisku cia jusu pasirinkimas, bet verta pagalvot ar tikrai norima vaikiuko jei su vyru nera geru santykiu...

    natita785

  8. 1

    Mes nesibarėm. Tik buvo nekalbadieniai, nes planuojant lėliuką iš pirmo karto nepavyko..

    Jorkaile

  9. 1

    Manyciau ,kad turi ,kai busi rami,jausies saugi su savo mylimuoju, atsiras ir leliukas:)juk vaikai dazniausia gimsta is meiles,kai yra pasitikejimas,ir besaligiska aistra.

    gerimanta

  10. 1

    Mes norim jo abudu. Mano vyras jau seniai praso,laukia... bet visiskai del to nesistengia...galvojau pasikeis kai nebesisaugosiu. bet kolkas jokiu pokyciu nematau..liudna.. esam kartu ilgai. ir butu nepakeliamai sunku viska nutraukt..o kokia seima be leliaus.. o as ipatingai labai myliu vaikus

    dellta