• 10ats.

    dar karta apie dovanu kampeli

    dar norejau paklausti, ar galima dovana uzsisakyt is kito elektroninio pasto, na ne is to kur esu cia mamanijoje uzsiregistravusi? nes tuo nesinaudiju ir pamirsau slaptazodi.

    vestinaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    nematau nieko cia keisto, o jei klausimas kazkam pasirode keistas tai manau geriau y jy isvis neatsakineti argi netaip?????

    vestina

  2. 3

    Bet kokios jūs keistos su savo tokiais klausimais. Juk ne mes čia taisykles kuriam, ne mes administruojam portalą. Ar ne paprasčiau iš karto paklausti apie tai mamanijos administratorių - Ievos - ir bus iš karto be jokių spėlionų atsakyta jums ir netgi iš karto galėsite išsiaiškinti, kaip minimą problemą išspręsti. O į tokį klausimą dažniausiai prasideda "taip-Ne" žaidimas.... Tai kaip tada žinoti - kuris iš jų atsakymas teisingiausias??????

    elegancija

  3. 2
  4. 2
  5. 1

    Klausk administracijos. Paaiskink jiems situacija, o jie tau pasakis. As tik paspeliot galiu. Manau, kad jei ispesi adminus, jie tau leis is kito el pasto uzsisakyti dovanele.

    Imbiere

  6. 1
  7. 1

    Savo profilyje pasikeisk elektronini pasta ir tada galesi is kito uzsakineti dovaneles.

    Indruke

  8. 1

    man nuo tada kai pastojau taip buvo ir po gimdymo kai praejo 2 savaites atsigavau :) dabr nebepuolu :D vestina teisingai sakai nereik atsakyneti i klausima jaigu nepatinka kazkas...

    ingridak123

  9. 1
  10. 1

    man atrodo,kad negalima,juk taip,bet kas galėtų pasinaudoti,kurio nors taškais.ką jūs parašytumėte aš Vestina ir ten mano taškai?reikia rašyti tuo kuriuo užsiregistravote mamanijoje.

    emiliukas