• 8ats.

    Klausimas Kriksto tevams, viskas, ka pirkote, ruosete, darete, uzsakinejote Kriksto vaikuciui?

    Esu pakviesta buti Kriksto mama, neturiu jokios realios patirties, tik tai ka randu internete. domina visu Kriksto Tevu pirkiniu, ruosiniu sarasas. gal but zinot is savo patirties, kur Vilniuje yra idomesniu parduotuviu su Kriksto atributika. Kryziukai, sauksteliai, dovaneles vaikuciui, tevams. Mielos skaitytojos, dalinkites patirtimi. aciu.

    simonytee99KrikštynosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    aciu, Auksare. o kryziukai, sauksteliai ( labai maloni ideja, isgraviruoti ant saukstuko Krikstynu data, vaikucio varda, ir jei nori Krikstateviai ju abieju vardus) bet radau, kad seneliai dazniausiai dovanoja sidabrinius saukstukus. kaip buvo jums?
    o del laikrastuko? su kokia programa dirbot, ka raset? kokius zaidimus pasirinkote? aciu visoms, nes tikrai reikia jusu patarimo.

    simonytee99

  2. 2

    Na jeigu viskas viskas taip idomu tai:

    Krikstynu atributika http://www.lidea.lt/index.php?option=com_mtree&task=listcats&cat_id=42&Itemid=72

    Papuosimai krykstynu zvakutems (superiniai) http://public.fotki.com/krikstynuzvakutes/krukstynuzvakutes/

    Atvirukai, vokeliai pinigams l. grazus http://www.orientboutique.tk/


    Apskritai tai mazai kas dabar daro dideles krikstynas. Svarbu kokia miela smulkmena padovanoti, kuria tikrai tures su savim visa gyvenima.
    Sėkmės krikštijant :)

    Auksare

  3. 2

    Meskeriotoja, aciu. o is kur gavot tokia dezute? jau paruosta pirkote, ar pati darete? kokio ji mazdaug dydzio?

    simonytee99

  4. 2

    mes su draugu taip pat pakviesti but kriksto teveliai :) krikstynos ateinanti savaitgali, bet jau viska kaip ir pasiruose :) siaip kriksto mamai priklauso pikrt rubelius bet mes su teveliais sutarem kad juos numegs leliuko senele :) tai mum liko nupirkti tik dovana ("Baby memory prints" rinkinuka nupirkom - mama norejo kad vaikui prisiminimas liktu kazkoks), taip pat as dar padariau krikstuka - krikstynu laikrastuka. krikstateviui priklauso sumoket baznyciai :) taip pat dar planuoju paorganizuot pora zaidimu-atrakciju ir viskas :) labai daug kas priklauso nuo tevu, reikia su jais kalbet, ko jie nori ir tikisi ;)

    Anonimas

  5. 2

    Apskritai tokius darbelius idomesnius tai galima uzsisakyti pas tas, kurios uzsiima rankdarbiais. Padarys labai asmeniniu dovaneliu, su vardu, su krikstynu data..

    Auksare

  6. 2

    Kai krikštijau savo krikštadukrą - padovanojau dantukų fėjos dėžutę, šventintą angeliuką ir dėžutę susidėti krikšto relikvijoms (dėžutė kartotinė, surišama kaspinėliais, tikrai neturėtų būti brangi, ir viskas į ją tilpo ir rūbeliai, ir skraistelė, ir pažymėjimas, ir žvakė, viskas tvarkingai sudėta ir nedulka).
    Dėl pačių krikštynų ir rūbelių tarėmės su krikšto tėvais ir nutarėm, kad jie viską ruošia.
    O šiaip dar vėliau sužinojau tokį fainą adresą, čia galima padaryti kūdikio pasą, tokį simbolinį, bet labai mielą. http://www.asmeniska.lt/idejos.php

    Auksare

  7. 1

    AUKSARE ACIUUUUU, nerealiu dalykau radau!!!! super.

    simonytee99

  8. 1

    as savo krikstasuniui suruosiau kriksto dezute i kuria sudejau tokius daiktelius - mazyti medaliona su angeleliu, vaikiska biblija, nedidele taupykle su imestu pinigeliu, i kuria kas karta aplanke krikstasuni imesime pinigeliu:) paskui dar sidabrinis saukstelis su isgraviruotais gimimo duomenim - svoris, ugis ir laikas. ir toki drobini maiseli su kruopom, cukrum, muiliuku ir pinigeliu, kad vaikas butu gyvenime sotus, svarus, nestigtu pinigu ir gyvenimas butu lengvas bei saldus. kriksto rubelius pirkau, krikstynu diena as ir rengsiu vaika, o krikstatevis i batuka ides dar viena pinigeli :) dar tiesa idejau toki nedideli stiklini indeli uzsukama i kuri sudesime sveciu surasytus palinkejimus, liks prisiminimui :) tai tiek ....

    Meskeriotoja