• 19ats.

    Prekybos centruose prasidejo akcijos tyrelems nors mano lelius dar mazas bet kelias nusipirkau. Patarkite kokias pirkti- saldzias ar darzoviu. Kokias labiau megsta jusu mazieji

    ginntaVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Mano mazius taip pat nevalgydavo pirktiniu su darzovemis ir mesyte, tokias pati virdavau, o saldzias pirkdavau.

    Indruke

  2. 4

    as pirgdavau vaisines o darzoviu pati darydavau beje darzoviu pirktines nelabai mano maziui patiko

    simka

  3. 4

    ir saldzias ir darzoviu gali pasiimti,nepamaisys tikrai

    nade

  4. 3

    nesižavėčiau per daug akcijomis.
    dabar pilna šviežių daržovių,vaisių,galima pačiai šviežias pasidaryti tiek vaisių tiek daržovių tyres.būtų naudingiau nei konservuotos.beto pripratinusi prie pirktinių tyrelių sunkiai seksis su naminėm.

    emiliukas

  5. 2

    jeigu apsisprendei duoti pirktiniu tyreliu,geriau pradek nuo darzoviu ,tegul mazylis nepripranta iskart prie saldziuju.as pradejau primaitinima nuo darzovieniu,tiesa dariau jas namie,bet mazius iki siol megsta visas darzoves,troskinius is ju..

    sandritute

  6. 2

    mes labaiu valgeme saldzias bet ir darzoviu juk reikia.bet akcijuniu perdaug neprisipirk ziurek galiojima.

    mamyciuke

  7. 2

    Jokiu tyreliu nesu pirkus, mano nuomone ten yra chemija. Visa maista kudikiui gaminau pati

    austeja0809

  8. 2

    gali visokiu nusipirkti, niekur nedings, bet kai duosi geriau pirma duoti darzoviu, nes jei pirma paragauja saldzias-vaisines, tai darzoviu tyres ne taip gardziai bevalgo arba isvis spjauna lauk, zinoma visu geriausiai namu salygomis darytos tyres, bet cia jau kas kaip nori, tas taip daro... maniskis megsta tiek vienas, tiek kitas tyreles, bet turbut kaip ir visi vaikai linksta labiau prie saldumo :)

    romantike

  9. 2

    o kam pirkti?juk pilna svieziu vaisiu ir darzoviu, pati gali isvirti ir pasidaryti tyrele namie, juk nesunku nuskusti bulve morka ideti dar kokia darzove ir viska sutrinti...saldzia tyrele irgi galima paciai padaryti isvirti kriause, obuoli ar dar koki vaisiu ir lygiai taip pat sutrinti, as kartais nusiperku kokia idomesne tyrele paziureti ar skani jei skani tai tokia pacia verdu namie, nors dabar maziui jau jokios tyrele snepatinka, valgo kieta maista:)

    Doviliuke

  10. 2

    maniskes tai megsta ir tas ir tas.Na as siaip ir tik savo virtas duodu,bet turiu ekstra atvejams uzsipirkus visokiu,nes gi buna kad ir i svecius vaziuoji,ar siaip kelione,tai lb pravercia :)

    lira1111