Atsakymai

  1. 3

    girdėjau kad 525lt vienam asmeniui

    xxxxx

  2. 1

    neturi seimoje kiekvienam nariui virsyti 525lt sumos..tada mokama si pasalpa

    nade

  3. 1

    Reikalinga turėti vaikų ir tėvų asmens dokumentus, santuokos arba ištuokos liudijimus bei pažymą apie šeimos pajamas, gautas už tris paskutinius mėnesius. Kiti duomenys, tvirtino specialistė, jau yra įvesti į bendrą jų duomenų bazę.

    Paramos norinčių žmonių srautas nėra ribojamas: priimami prašymai visų, kuriems ši parama priklauso. Tačiau kiek iš valstybės biudžeto tam bus gauta lėšų, kol kas nėra žinoma.

    Teisę į paramą – gauti nemokamus pietus bei pašalpą mokyklos reikmenims - turi tie asmenys, kurių pajamos vienam šeimos nariui neviršija 525 Lt. Jeigu šeimos pajamos neviršija 350 Lt, vaikams priklauso ir nemokami pusryčiai. Į turimą materialų turtą – butą, namą ar žemę – nėra atsižvelgiama.

    emiliukas

  4. 1

    Turi buti ne daugiau kaip 525 ltr vienam seimos asmeniui, tada galima gauti pinigelius mokyklinems prekems isigyti.

    Indruke

  5. 1

    156 litus mokyklinėms prekėms įsigyti turi teisę gauti vaikai, augantys šeimose, kurių pajamos vienam asmeniui neviršija 525 litų.

    emiliukas

  6. 1

    lyktai neturi virsyti 525lt vienam seimos nariui.

    liurka

  7. 0
  8. 0

    Pamirsote pridirti,kad 525 Lt per menesi uz praejusius metus,tiksliau imate savo seimos pajamas uz 2009 metus(cia kaip pvz) sudedate-padalinate is 12 ir is asmenu skaiciaus.

    Anonimas