Atsakymai

  1. 3

    nesu liekninanciu arbatu megeja. manau, kad tai tik apgaule, lygiai taip pat kaip ir kremai nuo celiulito, ar "vibro tone" ir panasus dirzai. mano manymu, geriausias budas liekneti, tai yra sportas ir tinkama mityba. aisku, jei prie to dar isgersi puodeli liekninancios arbatos gal ir nepakenks. bet tikrai netikiu, kad geriant sia arbata imanoma numesti svorio nedadant jokiu pastangu. taigi, sportuok, ir nevalgyt saldumynu ir svoris tikrai nukris :)

    eaa

  2. 2

    nuo skonio priklauso.as esu zoliniu arbatu megeja ir man ta arbata super. geriu ja ne del to, kad ji lieknina. man ji skani :))) kitiems, esu girdejus, meslo kvapa ji turi :DDDD man tai skanu, bet kad lieknintu tai nepastebejau, apskritai geriant daugiau skysciu valosi geriau organizmas, o isgeriant puodeli pries maista, ne tiek daug prisivalgai:)

    Elevina

  3. 2

    draugė gėrė kažkokia liekninama arbata sakė kad padėjo tik gaila pavadinimo nepamenu

    xxxxx

  4. 2

    ragavau sitos baisybes .... klaikiai neskani :) o ar padeda liekneti nezinau:) geriausia dieta yra (kaip sake Stasaityte Asta) MĖ - maziau esk! :D

    Meskeriotoja

  5. 2

    Aš bandžiau gerti. Bet, jei darai tokio stiprumo kaip reikia, tai labai neskani gaunasi. Tai aš darydavau žymiai silpnesnę, todėl kažkokio poveikio ir nepastebėjau.

    trejetukas

  6. 1

    Nelabai tikiu, kad si arbata padeda liekneti. Nes instrukcijoje parasyta, kad ji ne tik mazina virssvori, bet dar ir kelias geras organizme funkcijas atlieka. O tokiu, kad vienas vaistas nuo visu galu man nepriimtinas..Negeriau sios arbatos.

    Imbiere

  7. 1

    esu gerusi,bet poveikio jokio,nebent saviitaiga,kad maziau valgyt norisi nuo jos

    ruta26

  8. 1

    esu gerus. man kvapas nepatiko :) bet jei lieknintu tada pakesciau ta kvapa.

    simonytee99

  9. 1

    aš esu vartojusi, nepasakyčiau, kad padėjo sulieknėt, bet va "išėjimus" į tuoletą sureguliavo

    anenija

  10. 1

    Aš bandžiau gerti, bet neatkreipiaun demesio, kad ji lieknina. Pagal skoni visai nieko su medum

    Jorkaile