Atsakymai

  1. 2

    Pries 3 menesius buvau pas bureja Alytuje Vingio g. Vardo jos nepamenu, bet ji tokia sena mociute. Jos tel nr 831533059.
    Pasake ji man nemazai tiesos apie praeities ivykius, apie ligas, apie artimus zmones. Apie ateiti neslepe net negeru dalyku, nevyniojo zodziu i vata. Patare, kaip elgtis tokioj ir tokioj situacijoj ir ko saugotis..
    Si bureja man pasirode kiek gruboka, grubiais juokeliais, nesuprasdavau, kada juoktis.. :) Bet siaip i ta nekreipiau didelio demesio, nes sedejau apsalusi nuo jos pasakojimu..
    Vyras taip pat pas ja buvo. Jis irgi nenusivyle.

    Imbiere

  2. 2

    Rekomenduoju labai gera bureja, buria taro kortomis, neklausineja, o rezia tiesa. Likau patenkinta, nors ir 70 Lt sumokejau, taciau buvo verta. Sako puse metu aplinkybes, o ne kas bus po 10 metu. Praati ir dabarti pasake tiksliai, lauksime ateities :) Bureja gyvena Vilties g. Alytuje Ramune 8-67915641 rekomenduoju !

    Anonimas

  3. 2

    Galiu pasakyti kontaktus Vingio15 - 23 tel.831521765, buria paprastom kortom smulkmenas pasako netikejau, kad issipildys issipilde.

    Taro kortom Naujoji60-47 tel.831523518 bet labai sena moteris.

    Jaunimo 26-13 865160879 buria visokiom kortom.

    Anonimas

  4. 2

    as ir buriausi pas bureja topoliu gatveje ,kazkiek tiesos pasake ,bent jau tai kad bus vyras is toli ir isties vyras nuo manes gyveno 300 km,o ar kas daugiau issipildys bus matyt ateityje

    lina38

  5. 2

    topoliu gatvej gera, vingio gatvej, tai jau ta bobuke nusenus, tai bent man nesamones kliedejo

    Anonimas

  6. 2
  7. 1

    Aa esu labai laiminga, kad atradau Ruta, atrodo, tarsi susirasineju su seniai matyta drauge, kuri moka skaityti kortas ir pataria. Mane paskutiniu metu ispejo del dvieju vyru, kurie nores tik manim pasinaudoti, tai pabaiga buvo laiminga ir tik del to, kad jos paklausiau :) Kadangi esu jos nuolatine kliente yra man davusi telefono numeri, bet seip kaip suprantu neduoda, reikia rasyti i ruteliomagija@gmail.com

    Anonimas

  8. 1

    Netikiu pries mane pasisakiusiu anonimu. I google ivedus ta numeri, aisku matyti,. kad totali aferiste sunu priglaudimo-pardavinejimo biznyje..
    Burimo versliuka suburt nori.. Chaa..

    Imbiere

  9. 1

    superine bureja Inga gyvena atsiskyrusi nuo zmoniu jau seniai, paskambinkit 868387133, gali buti jog nepriims is karto nes ji gyvena asketiskai, bet jau 25 metus as ir mano aplinkos zmones pas ja lankosi ir zinokit super.

    Anonimas

  10. 1

    Gal būtų galima gauti kontaktus Aldonos iš Jonyno gatvės?

    giukas