Atsakymai

  1. 3

    kalbant tiek apie vyru ir moteru grozi, tai man grazus buna tas zmogus, kuris linksmas ir visada gerai nusiteikes, kai net spindi visas ir kunkuliuoja energija, o bambekliai ir viskuom nepatenkinti man yra negrazus ir veikia atstumianciai. buna, kad sutinki zmogu (tiek vyra, tiek moteri) atrodo grazus is veido, figuros, ta prasme fiziskai, vizualiai grazus, nu bet pabendrauji ir tada aleliuja, dingsta visas grozis nuo kokiu nesamoningu, kvailu, tusciu kalbu... trumpai tariant man grazus tas, kuris tvarkingas, kulturingas ir butinai optimistas :))

    romantike

  2. 3

    paauglysteje svajojau,va mano vyras bus melynakis tamsiaplaukis,nuostabia sypsena,bet kai toki sutikau sirdele nevirpejo,nors jis man ir zadejo amzina meile:) dabar neturiu idealu nei vyru nei moteru atzvilgiu,nesirenku draugu pagal grozi,kazkaip gal tik atkreipiu demesi i zvilgsni,kartais kai zmogaus akys svyti jis savaime grazus:) bet cia kiekvienam skirtingai..gal man tos olialia pupytes siaubingos,o kazkam jos grozio etalonas;))

    sandritute

  3. 2

    savo vyra kai pamaciau jis man toks negrazus buvo, o visos merginos alpo del jo, pabendravom ir as pamaciau koks jis grazus is vidaus, dabar be sito zmogaus gyvent nebegaleciau, pats graziausias zmogutis pasaulyje:)

    Laimux

  4. 2

    grazus tas kuris grazus ne tik isore bet ir savo darbais

    sheelsi

  5. 2

    Visi zmones grazus, tik skoniai skirtingi

    Anonimas

  6. 2

    Manau, cia skonio reikalas, vieniems zmogus gali buti grazus, kitiems ne. manau, kiekvienas turime kazkokius kriterijus, kuriais vertiname, ar zmogus yra grazus ar ne.

    Indruke

  7. 1

    skonio reikalas,dvasiniai dalykai man svarbesni

    ruta26

  8. 1

    Man grazus zmogus-tvarkingas zmogus..

    Imbiere

  9. 1

    kiekvienu zmoniu skonis skirtingas .mano manymu zmones visi yra grazus ne tik isore bet ir vidumi.

    deimantina

  10. 1

    išorinis žmogaus grožis labai laikinas dalykas, vidinis- didžiausia vertybė. kiekvienas žmogus kažkuo yra gražus. mano vyras kartą yra pasakęs, kad jam esu pati pačiausia nors žinau, kad dėmesi atkreipia į kitokias nei aš.

    eglicka