• 21ats.

    Ka duodate atsigerti leliukui nakti?

    Dukryte pradejo gerti nakti, anksciau uztekdavo zinduko, kad nurimtu, o dabar reikalingi keli gurksneliai pieno. Bet taip gadinasi dantukai... Ar tiktu nesaldinta arbata, ar geriau paprastas virintas vandenukas?

    lip2kasMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    mes geriame arbatele,,per nakti isgeriame visa 260 ml buteliuka

    nade

  2. 2

    mano maziukas ismiega iki 6 ryto negeres,na o kai jau pabunda,tai geriam misinuka.

    ruta26

  3. 2

    mano pienuka,visa kita nieko negeria.o del dantuku nemanau kad suges,bent mano mergytes taip pat buvo ilgai maitinamos mamytes pienuku ir dantukai kaip dantukai :)cia jau kaip kaspasirinks.tik nekalbu apie pasaldintas arbateles,ar sultis ir pan, tas jau tikrai netinka nakti :)

    Pearl

  4. 2
  5. 2

    hipp arbateles isgeria apie 100 gr ,o 23 h misinuko tiek pat :)

    dominika

  6. 2

    iki metu laiko gere piena, dbr geria arbatele arba sulciu duodu, bet tikriausiai teks duoti vandenuko, tik kazin ar gers:/

    Benikiux

  7. 2

    Virinta vandenuka. Jokiu saldziu arbateliu, zinoma, jis mieliau tai gertu, bet susigadinsim dantukus.

    Linute39

  8. 2

    musiskis tai gerdavo vandenuka ir viena karta piena,bet dabar jau kelinta diena pieno atsisako,tai geria tik vandenuka virinta

    nesvarbu

  9. 2

    as duodu virinto vandenuko.atsigeria ir ismiega iki ryto.

    deimantina

  10. 2

    maniskis tik piena ir geria nakti. db taip jau susireguliavo, kad karta diena po pietu miego ir pora kartu nakti pieneli valgo. pakolkas taip ir laikau. uztat pries miega geriam arbata visada. atradau tokia granuliu, kuria patinka gerti. ji nuramina pilvuka, nes visko daug ragaujam, buna, kad pucia pries miega. o siaip tai as ir nenoriu neduoti papulio nakti - nenutiks nieko tiem dantim, reikia pienuko mamos vistiek:)

    Elevina